UEFA Avrupa Ligi’nde yarı finalistler belli oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde dün oynanan çeyrek final maçları sonucu 4 takım adını yarı üst tura yazdırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

UEFA Avrupa Ligi’nde temsilcimiz Beşiktaş, ilk maçta 2-1 yenildiği Lyon'u kendi sahasında 2-1 yendi. Uzatmalarda başka gol olmayınca maç penaltılara kaldı. Beşiktaş, penaltılar sonucunda Lyon'a elendi. Beşiktaş’ın golleri normal sürede 27. ve 58.dakikalarda Talisca’dan geldi. Lyon golünü 34.dakikada Lacazette attı. Penaltı atışlarında Beşiktaş’ın golleri Babel, Cenk Tosun, Hutchhinson, Tolgay Arslan, Talisca, Necip Uysal’dan geldi. Lyon’un penaltı golleri ise Nabil Fakir, Tolisso, Ghezzal, Rybus, Valbuena, Diakhaby ve Gonalons attı.

Celta Vigo, ilk maçta 3-2 yendiği Genk ile 1-1 berabere kalarak yarı finale adını yazdırdı.
Celta Vigo’nun golü 63.dakikada Sisto, Genk’in golünü 67.dakikada Trossard kaydetti.
Manchester United, ilk maçta 1-1 berabere kaldığı Anderlecht ile karşılaştığı maçın normal süresinde rakibi ile yine 1-1 berabere kaldı. Uzatmaya giden maçta, İngiliz ekibi 1 gol bularak üst tura adını yazdırdı.

Manchester United’ın gollerini 10.dakikada Mkhitaryan ve 107.dakikada Rashford attı. Anderlecht’in golünü ise 32.dakikada Hanni kaydetti.

Ajax, ilk maçta 2-0 yendiği Schalke 04 ile karşılaştığı mücadelenin normal süresinde rakibine 2-0 mağlup oldu. Maç uzatmalara gitti. Ajax, uzatma devreleri sonunda 3-1 mağlup oldu ancak gol averajıyla üst tura çıkmaya hak kazandı.

Schalke’nin gollerini 53.dakikada Goretzka, 56.dakikada Burgstaller ve 101.dakikada Caligiuri attı. Ajax’ın golünü 111.dakikada Viergever kaydetti.

Beşiktaş Avrupa'ya veda ettiBeşiktaş Avrupa'ya veda etti