Garanti'den 'Dünya Saati' hareketine destek

Garanti Bankası, Dünya Saati hareketine destek olmak amacıyla 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30 - 21.30'da Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Garanti Bankası, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF) tarafından gerçekleştirilen Dünya Saati kampanyasına destek olmak için 25 Mart Cumartesi gecesi 20.30-21.30'da Genel Müdürlük binasının ışıklarını söndürecek.

İklim değişikliğine dikkati çekmek ve insanların tüketim alışkanlıklarında 365 gün sürecek bir etki yaratmak hedefiyle gerçekleştirilecek kampanya, 'Geleceğini Aydınlat” sloganıyla 'Akdeniz Ormanları' için farkındalık yaratmayı hedefliyor. Kampanyaya yüzlerce ülkeden milyonlarca insanın katılması bekleniyor.

Dünya Saati kampanyası, iklim değişikliği nedeniyle tehdit altındaki Akdeniz ormanlarını gündeme getiriyor ve ormanların korunması için bir bağış kampanyası başlatıyor. WWF-Türkiye, Dünya Saati'nde herkesi ORMAN yazıp, 8486'ya bir mesaj atarak Akdeniz ormanlarının iklim değişikliğine uyum sağlaması için yürütülen projeye 10 TL bağışta bulunmaya davet ediyor.

WWF-Türkiye, Orman Genel Müdürlüğü ve Doğa Koruma Merkezi iş birliğiyle yürütülen proje, iklim değişikliğinin ormanlar üzerindeki olası etkilerini inceliyor, elde edilen sonuçları orman yönetim planlarına entegre ederek orman varlığının sürdürülmesini amaçlamakta.

İklim değişikliği için ışıklarını söndürecekİklim değişikliği için ışıklarını söndürecek

 

Bu konularda ilginizi çekebilir