Taraftarlar bir arada oturacak

Chelsea - Fenerbahçe - Beşiktaş arasında 8 Ağustos'ta Soma'ya yardım için Kadıköy'de oynanacak maçlarda taraftarlar karışık oturacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 8 Ağustos Cuma günü Şükrü Saracoğlu Stadı ev sahipliğinde Soma için düzenlenecek üçlü turnuvada, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Chelsea taraftarlarının bir arada maç izleyeceğini söyledi.

Yıldırım, Fenerbahçe ile İran'ın Sepahan takımı arasında Düzce 18 Temmuz Stadı'nda oynanan maç öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, "8 Ağustos'ta İstanbul'da Chelsea, Beşiktaş ve Fenerbahçe, Soma ile ilgili bir maç yapacak. Burada İngilizler, Fenerbahçeliler, Beşiktaş taraftarları, hepsi karışık oturacaklar ve ilk defa bunu beraber başlatmış olacağız. Burada şenlik havasında bir maç olması için destek istiyorum" diye konuştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun uygulayacağı yabancı oyuncu kuralı çerçevesinde birkaç futbolcu ile yollarını ayıracaklarını belirten Yıldırım, "Kadromuzdaki yabancı 1-2 futbolcuyla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Onları da bazı kulüplere vermek için görüşmelerimiz var. Hiçbir oyuncu transferi yapmayacağız. Bunu bir daha tekrar ediyorum. Evet, basın olarak gazeteler ve televizyonlar daha çok yayın yapsınlar diye yazıyorsunuz ama aşırıya kaçmayalım. Transfer yapmayacağız, kadromuz yeterlidir. Devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.