Tasfiyelik araçlar ihaleyle satılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, ihaleyle tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Gümrük ve Ticaret Bakanlığına bağlı tasfiye işletme müdürlükleri, ihaleyle tasfiyelik araç ve eşya satışı yapacak. 

Konuya ilişkin duyurular, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Diyarbakır Tasfiye İşletme Müdürlüğü, satışa esas bedeli bin 515 lira ile 103 bin 203 lira arasında değişen binek otomobil, kamyonet, minibüs, tanker, otobüs, pikap ve kamyon gibi 38 aracı, 30 Ocak'ta Diyarbakır'da açık artırma suretiyle satışa sunacak. 

Uludağ Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğü de satışa esas bedeli 3 lira ile 378 bin lira arasında değişen direksiyon kutusu, fren abs kiti, cep telefonu, ahşap palet, caka makinası, metal kasa, tekstil makası, kimyevi madde, konteyner, kumaş, taş kömürü, deniz motoru, oto içi karoser parçası, lastik, alternatör, viscos iplik, petrol türevi solvent, zımpara makinesi, baskı makinesi ve soğuk sac gibi 51 eşyayı 24 Ocak'ta Bursa'da artırma suretiyle satacak.  

Açık artırma yöntemiyle eşya satış şartnamesi ve ekleri 10 lira karşılığı ilgili müdürlüklerden alınabilecek. İhalede satılacak eşyalar ve ihale hakkında ayrıntılı bilgiye, "www.gtb.gov.tr" ve "www.tasis.gov.tr" internet adresinden ulaşılabilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir