TBMM 1 Eylül'de olağanüstü toplanacak

TBMM Başkanı Çiçek, 62. Hükümetin programının okunması, görüşülmesi ve güvenoylaması için TBMM Genel Kurulu'nu 1 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - TBMM Başkanı Cemil Çiçek, 62. Hükümetin programının okunması, görüşülmesi ve güven oylaması için TBMM Genel Kurulu'nu 1 Eylül Pazartesi günü saat 14.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in olağanüstü toplantı çağrısında, "TBMM'yi; Anayasa'nın 109. ve 110. İçtüzüğün 123. ve 124. maddeleri gereğince Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Bakanlar Kurulu programının okunması, görüşülmesi ve güven oylaması için Anayasa'nın 93. ve TBMM İçtüzüğü'nün 7. maddeleri uyarınca 1 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 14.00'te olağanüstü toplantıya çağırıyorum. Sayın milletvekillerinin belirtilen gün ve saatte Genel Kurul Toplantısı'na katılmalarını rica ederim" denildi.

Hükümet programı 1 Eylül Pazartesi günü TBMM Genel Kurulu'nda okunacak. Programın okunmasından itibaren iki tam gün geçtikten sonra program üzerinde görüşme açılacak. Görüşmelerin bitiminden bir tam gün geçtikten sonra güven oylaması yapılacak. Oylama açık oyla genel hükümlere göre gerçekleştirilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir