Teknosa 294. mağazasını açtı

Teknosa, Türkiye'nin en büyük ikinci Teknosa mağazası olma özelliğine sahip Vialand ve Palmarina AVM'de açtığı mağazalarıyla birlikte, Türkiye'nin 77 ilinde toplam 294 mağazaya ulaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Teknosa, Türkiye'nin en büyük ikinci Teknosa mağazası olma özelliğine sahip İstanbul Eyüp Vialand ve Bodrum'un Yalıkavak beldesinde bulunan Palmarina AVM'de açtığı mağazalarıyla birlikte, Türkiye'nin 77 ilinde toplam 294 mağazaya ulaştı. 

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre Teknosa, Türkiye genelinde 294 mağazaya ulaştı. Türkiye'nin en büyük ikinci Teknosa mağazası olma özelliğine sahip İstanbul Eyüp Vialand ve Bodrum'un Yalıkavak beldesinde bulunan Palmarina AVM mağazalarının açılışını gerçekleştiren Teknosa, "Herkes İçin Teknoloji" felsefesiyle Türkiye'nin 81 ilinde teknolojiyi tüketicilerin ayağına götürmeye devam ediyor. Teknosa böylelikle İstanbul'da 59, Bodrum'da ise 4'üncü mağazasının açılışını gerçekleştirmiş oldu. 

İstanbul Eyüp'teki Vialand AVM'nin ana mağazaları arasında yer alan Teknosa mağazası, 5 bin metrekarelik satış alanı ve Exxtra konseptiyle dikkat çekiyor. İstanbul Cevahir AVM mağazasından sonra Türkiye'nin en büyük ikinci Teknosa mağazası olma özelliğini taşıyan mağaza, tüketicilere binlerce marka teknolojik ürünü bir arada sunacak. Teknosa'nın Bodrum Yalıkavak'taki mağazası ise 116 metrekare teşhir alanı olmak üzere toplamda 190 metrekarelik alanda teknoloji severlere hizmet verecek. 

2013 yılında mevcut satış alanına 30 bin metrekare alan daha eklemeyi hedefleyen Teknosa, yeni açtığı bu mağazalarla birlikte bu hedefine doğru önemli bir adım daha atmış oldu.