Teknosa'dan "Web Paketleri"

Farklı ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmiş 10 ayrı web paketi müşterilere sunuluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknosa, müşterilerine sunduğu "Web Paketleri" ile kendi web sitesini ve e-ticaret platformunu oluşturmak isteyen girişimcilerin, avukat, eczacı gibi serbest meslek sahiplerinin ve işletmelerin,  Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelerin (KOBİ) hayatını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

Teknosa açıklamasına göre, farklı ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmiş 10 ayrı web paketi müşterilere sunuluyor.

Web sitesi ve e-ticaret platformu oluşturma, domain edinme, hosting hizmeti ve web sitesi kullanma eğitimi gibi konularda hazırlanan paketler, Teknosa mağazaları ve "www.teknosa.com" üzerinden satılacak.  

"Teknosa WEB Sitesi Yazılım Paketi" kapsamında MikroWeb paketinin fiyatı liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Yerinde kurulum ve eğitim hizmetleri de ek olarak alınabiliyor. Teknosa Web Paketleri'nin içinde yer alan "E-ticaret sitesi paketi" ise 1.099 lira. Yerinde kurulum ve eğitim hizmetinin yanı sıra hosting hizmeti ve 1 yıllık domain hakkı da paket içerisinde bulunuyor. Yerinde kurulum ve eğitim hizmetine alan tüm müşterilerin soruları 7 gün 24 saat 444 55 99 numaralı çağrı merkezince yanıtlanıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Teknosa Genel Müdürü Necil Oyman, Türkiye'nin lider teknoloji perakende şirketi olarak müşteri odaklı hizmetleri geliştirmeye büyük bir enerjiyle devam ettiklerini belirtti.

Şu anda da önemli ihtiyaç olduğunu gördükleri bir alana yepyeni hizmetlerle girdiklerini ifade eden Oyman, E-ticaret sitesi kurup online satış yapmak isteyen ve kendi web sitesini kuracak herkesin işini Teknosa güvencesi ile sundukları web paketleri ile kolaylaştıracaklarını bildirdi.

Oyman, değerlendirmesinde, katma değerli hizmetlerin Teknosa'nın büyüme stratejisinde de çok önemli bir yeri olduğuna dikkati çekti.

2014 yılını, katma değerli hizmetler açısından atılım yılı olarak belirlediklerini dile getiren Oyman, farklı ihtiyaçlara göre hazırlanmış web paketlerinin kapsamı itibarıyla sektörde bir ilk olduğunu aktardı. 

Oyman, teknolojinin her alanında, ürünlere dair veya üründen bağımsız katma değerli hizmetleri, herkese sunarak bu alandaki liderliklerini sürdüreceklerine işaret etti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir