Telekom'dan Asus notebook kampayası

Asus notebook alan ilk 1000 öğrenciye, Cinemaximum sinema bileti hediye ediliyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom'un Asus notebook kampanyası kapsamında 27 Ocak - 9 Şubat arasında Asus notebook alan ilk 1000 öğrenciye, Cinemaximum sinema bileti hediye edilecek.

Türk Telekomdan yapılan açıklamaya göre, Türk Telekom Asus notebook kampanyasında iki farklı seçenek sunuluyor. Türk Telekom müşterileri dilerlerse KDV dahil ayda 53 liradan 36 ay taksitle, dilerlerse 76 liradan 24 ay taksitle kampanyadan yararlanabilecek.  

Asus notebooklara, kredi kartı kullanmadan tüm Türk Telekom bayi ve ofislerinden ulaşılabilecek. 15,6 inç ekrana ve Intel® Core™ i5 işlemciye sahip olan Asus notebooklar 4 GB RAM ve 500 GB hard disk, Windows® 8 işletim sistemi, NVIDIA® GeForce® Graphics ekran kartı ve 8x süper multi drive optik okuyucusuyla en son teknolojiye sahip bulunuyor.  

Türk Telekom'un Asus notebook kampanyası, ev telefonu faturasına yansıtılan ödeme kolaylığı, uzun taksit seçenekleri ve uygun fiyatıyla en iyi yarıyıl tatili hediyesi olacak. Ayrıca 27 Ocak - 9 Şubat arasında Asus notebook alan ilk 1000 öğrenciye, Cinemaximum sinema bileti de hediye edilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Türk Telekom bayi ve ofislerine başvuru yapmaları gerekiyor. Kampanya hakkında bilgi almak isteyenler ise "444 1 444" müşteri hizmetlerinden veya "www.turktelekom.com.tr" adresinden yararlanabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir