THY'nin mobil uygulaması yenilendi

Yeni THY mobil uygulaması, kullanıcılara bilet satın alma, check-in yapma, Passbook uygulamasıyla mobil biniş kartı oluşturma, promosyonlardan haberdar olma ve Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı tanıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Türk Hava Yolları'nın (THY) mobil uygulaması yenilendi. 

Monitise tarafından geliştirilen yeni uygulamanın, kullanıcıların tüm hizmetlere farklı platformlardan kolayca ulaşmasını sağladığı bildirildi.  

Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı

Android, iOS ve Windows Phone platformlarında çalışan yeni THY mobil uygulaması, kullanıcılara bilet satın alma, check-in yapma, Passbook uygulamasıyla mobil biniş kartı oluşturma, koltuk seçme, uçuş bilgilerine erişme, bagaj takibi yapma, favori havalimanları listesi oluşturma, promosyonlardan haberdar olma ve Miles&Smiles avantajlarından yararlanma imkanı tanıyor. 

Monitise MEA Üst Yöneticisi İşbecer:
Tüm deneyimimizi bu yeni mobil konseptine uyguladık

Monitise MEA Üst Yöneticisi Fatih İşbecer, 2009'dan bu yana Türk Hava Yolları ile mobil teknolojiler alanında işbirliği halinde olduklarını belirterek, "Havayolu uygulamalarındaki tüm deneyimimizi ve uzmanlığımızı Türk Hava Yolları'nın bu yeni mobil konseptine uygulamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Sonuç olarak ortaya Türk Hava Yolları'na yakışır bir uygulama çıktı" ifadesini kullandı. 

THY Online Satış ve Pazarlama Müdürü Değirmenci:
Kullanıcı dostu bir mobil deneyim sunduk

THY Online Satış ve Pazarlama Müdürü Cengiz Değirmenci de "Avrupa'nın en iyi havayolu" olarak müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını anlayıp en hızlı şekilde hizmet sunmaları gerektiğini bildirdi. Değirmenci, şunları kaydetti: 

"Monitise ile birlikte tasarlayıp geliştirdiğimiz etkileyici tasarıma sahip yeni mobil uygulamamız sayesinde, müşterilerimize tüm platformlarda (iOS, Android, Windows Phone, mobil site) çok daha hızlı, işlevsel ve kullanıcı dostu bir mobil deneyim sunmuş olduk."

Bu konularda ilginizi çekebilir