'Torba Tasarı'ya bayram molası

Maden ve taşeron işçilere yönelik düzenlemelerin de yer aldığı Torba Tasarı’nın görüşmelerine bayram molası verildi. Tasarının görüşmelerine bayramdan sonra devam edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Meclis Genel Kurulu’nda 25 Temmuz Cuma günü Torba Tasarının görüşmelerine devam edildi. Daha sonra oturumu yöneten Meclis Başkanvekili Sadık Yakut 31 Temmuz’da toplanmak üzere birleşimi kapattı. Ancak Genel Kurul’da 31 Temmuz’da “aç-kapa” yapılacak, çalışmayacak. 

Meclis bayram tatiline girdi. Meclis Genel Kurulu bayram sonrası 4 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00'te toplanacak. Ramazan Bayramı tatilinin ardından Genel Kurul’da Torba Tasarının görüşmelerine devam edilecek. 

Meclis Genel Kurulu bayramdan sonra 15 Ağustos’a kadar çalışacak. Genel Kurul’da bayramdan sonra Torba Tasarısının yanı sıra Ceza Muhakemesi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi ile Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı'nın da görüşülmesi bekleniyor. 

Genel Kurul 5, 6, 7 Ağustos Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri saat 13.00’te başlayacak. 8 Ağustos Cuma günü saat 14.00’te başlayacak ve 12, 13, 14 tarihlerinde de saat 14.00’te toplanacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir