Türk Telekom “Avantaj Bizden”i hayata geçirdi

Müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmayı hedefleyen Türk Telekom, “Avantaj Bizden” çatısı altında, küçük ve orta ölçekli kurumsal müşterilerine birbirinden cazip avantajlar sunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk Telekom, kurumsal müşterilerine,  alışverişlerinde indirimler sağlayacak ve maliyetlerini düşürecek özel kampanya ve fırsatlar sunacağı “Avantaj Bizden”i hayata geçirdi.

Türk Telekom’un kurumsal müşterilerine kargo, ulaşım, temizlik, finans, araç kiralama, danışmanlık ve eğitim hizmetlerinden, giyim, gıda, ofis malzemeleri ve akaryakıt alışverişlerine ihtiyaç duyacakları birçok alanda cazip avantajlar sunacak olan Avantaj Bizden platformu 4 özel kampanya ile Türk Telekom kurumsal müşterileriyle buluştu.
 
Avantaj Bizden ilk aşamada, Eset güvenlik yazılım ürünleri ürünlerinde % 50, Teknomelek 7*24 cihaz destek hizmetinde %50 ve AVIS araç kiralama hizmetinde % 30 indirim imkanı sağlıyor. Avantaj Bizden kapsamında Waterlife su arıtma cihazlarında da %25’ varan indirim sunuluyor. Setur BookinTurkey’de tatil fırsatları Yurt içi kış ve yaz otellerinde %4 indirim; Yurt dışı Setur turlarında kişi başı 50 Euro indirim yine Türk Telekom iş müşterilerine özel sunuluyor.

Türk Telekom’un kurumsal müşterileri Avantaj Bizden çatısı altındaki kampanyalar kapsamındaki alışverişlerde kendilerine sunulan özel fırsatlardan kampanya adını ve telefon numaralarını 8288'e kısa mesaj ile göndererek yararlanabiliyor. 8288'e gönderilen mesajlar bağlı olunan operatör tarifesine göre 1 standart SMS ile ücretlendiriliyor.

Avantaj Bizden kampanyası ile ilgili ayrıntılı güncel bilgilere ve kampanya kapsamında sunulan özel indirim ve avantajlara Türk Telekom’un isinizicinbiz.com sitesinden ulaşılabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir