Türk Telekom'dan "TT Kariyer" uygulaması

TT Kariyer uygulamasıyla Türk Telekom'un iş ilanlarına mobil yoldan da başvurulabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türk Telekom, mobil kurumsal kariyer uygulaması "TT Kariyer"i hayata geçirdi. 

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, TT Kariyer uygulamasıyla Türk Telekom'un iş ilanlarına mobil yoldan da başvurulabiliyor. Uygulamada yer alan iş başvuru ipuçları, mülakat hazırlık önerileri ve "ilk mülakatım" simülasyonu, tecrübesiz adaylara mülakata hazırlanma konusunda yardımcı oluyor. 

İlk mülakatım simülasyonu, adayların görüşme esnasında niteliklerini ve potansiyellerini en üst seviyede sergileyebilmeleri için bu süreci deneyimlemelerini sağlıyor. Simülasyon ile iş mülakatına gireceklere "Kişilik Envanteri" ve "Yetkinlik Bazlı Mülakat" uygulanıyor. Ayrıca "Kişilik Testi Geribildirimi", "Mülakat Geri Bildirimi", "Meslek Seçimi" ve "Kariyer Önerileri" gibi konularda yönlendirmeler de yapılıyor. Simülasyona katılmak için uygulamada yer alan başvuru formunu doldurmak yeterli oluyor. 

Akıllı telefonlara indirilebilen ve herkesin kullanabileceği "TT Kariyer" uygulaması yeni mezun lisans öğrencileri, yeni mezun olacak son sınıf lisans öğrencileri, yüksek lisans ve doktora öğrencileri dahil olmak üzere, iş hayatına yeni adım atacak gençlerin deneyim kazanmalarını sağlıyor. 

Doğru adayın doğru pozisyonda çalışmasını amaçlayan uygulama sayesinde adaylar, işe alım dönemindeki süreçlerin nasıl işlediğini, meslek seçiminde önemli noktaları, analiz ve eleştiri süreçlerini, mülakat deneyimini ve geri bildirim raporlarını tecrübe ederek uzmanlardan bilgi edinebilecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir