Türk ve İngiliz iş dünyası İstanbul'da buluşacak

TBCCI'nın her yıl eylül ayında İstanbul'da düzenlediği İngiltere-Türkiye İş Forumu'nun beşincisi 19 Eylül'de gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türk-İngiliz Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TBCCI) açıklamasına göre, İngiltere-Türkiye İş Forumu (UK-Turkey Business Forum), Türk ve İngiliz iş, siyaset ve bürokrasi dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek.

Bilişim sektöründen sigortaya, enerjiden altyapıya kadar ekonominin omurgasını oluşturan sektörlerin önde gelen yatırımcı ve üst yöneticileri panellerde konuşmacı olarak yer alacak. Foruma, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, İngiltere'nin Türkiye Büyükelçisi Richard Moore ve Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım'ın katılımı da bekleniyor.

TBCCI Başkanı ve City of London yönetimi üyesi Emma Edhem, konuya ilişkin değerlendirmesinde, forumun bu yıl da Türk ve İngiliz girişimci ve entelektüel hayatına katkıda bulunacak önemli paneller içerdiğini kaydetti.

Artık geleneksel hale gelen Türkiye ile Birleşik Krallık arasındaki güçlü bağların göstergelerinden biri olarak değerlendirilen İngiltere-Türkiye İş Forumu ile her iki taraf olarak gurur duyduklarını belirten Edhem, "Amacımız, Türkiye'nin ekonomi gündemindeki temel sektörlerdeki ticaret ve yatırım imkanları ve yöntemlerinin Türk-İngiliz ekonomik ilişkileri ortamında değerlendirilmesi. Bu yıl da birbirinden değerli katılımcılarımız ve konuşmacılarımız var. Girişimcilerimizi ve iş insanlarını bekliyoruz"  ifadelerini kullandı. 
 

 

Bu konularda ilginizi çekebilir