Turkcell Superonline, bayileriyle hedeflerini paylaştı

Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Özata, "Bu seneden itibaren 'iyiden mükemmele' yolculuk dönemindeyiz" dedi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Turkcell Superonline Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata, kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet götürdükleri hane sayısının 1,7 milyonu aştığını belirterek, "Fiber müşteri sayımız 570 bini, ADSL müşteri sayımız 225 bini ve ses müşterilerimiz 400 bini aştı" ifadelerini kullandı.

Turkcell Superonline açıklamasına göre, şirketin altyapıda ve müşteri memnuniyetinde geldiği noktayı ileriye taşıyacak yeni yol haritası, Antalya'da gerçekleştirilen bir toplantı ile 12 ilden bine yakın Turkcell Superonline Abone Merkezi (SAM) çalışanıyla paylaşıldı.

Buradaki toplantıda konuşan Özata, geçen yılda da ilklere imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, 2013 yılında pazar payını artıran tek operatör olduklarını ve ABD'de stratejilerini hayata geçiren başarılı şirketlere verilen Hall of Fame ödülünü kazanan telekom sektöründen ilk Türk şirketi olmayı başardıklarını kaydetti.

Turkcell Superonline olarak 2008 yılında Türkiye'de öncülük edilen fiber optik altyapı yatırımlarının sonuçlarını almaya başladıklarını anlatan Özata, şunları ifade etti:

"Bireysel, kurumsal ve toptan segmentlerde başarılı bir iş modeli oluşturduk. İlk günden bu yana büyüme sağlayarak hem daha karlı hem daha dengeli bir iş dağılımı elde ettik. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz beş satın alma ile büyümemize destek sağladık. Son olarak Metronet'in bünyemize katılmasının ardından 12 olan fiber illerimize Konya ve Diyarbakır'ı da kattık. Türkiye'de evlerin kapısına kadar 1000 Mbps hızında internet götürdüğümüz hane sayısı 1,7 milyonu aştı. Fiber müşteri sayımız 570 bini, ADSL müşteri sayımız 225 bini ve ses müşterilerimiz 400 bini aştı. Işık hızında 5 yılı geride bıraktık. Bu seneden itibaren 'iyiden mükemmele' yolculuk dönemindeyiz. Bu dönem bizim için müşteri sayımızı artırmak, müşterilerimize eşsiz bir deneyim yaşatmak, her birine ayrı ayrı odaklanmak ve dijital dünyada hayatı kolaylaştıran, vazgeçilmez teknoloji ortağı olmak anlamına geliyor."

Turkcell Superonline, yeni hizmet anlayışı kapsamında bayileriyle daha yakın bağ kurmayı hedefliyor. Şirket geçen yıl yaklaşık bin 700 kişiye ürün ve servisler, sistem ve süreçler, bilgi güvenliği, liderlik becerileri, satış koçluğu ile iletişim becerileri konularında toplam 32 bin saat eğitim verdi.

Bu kapsamda Türkiye'de "Çat Kapı Satış Videoları" hazırlandı. Bu videolar, klasik e-öğrenme kalıplarını aşan, daha fazla kişiye erişen, tekrar izleme imkanı sunan, profesyonel oyuncuların yer aldığı eğitim araçları olarak öne çıkıyor. Turkcell Superonline, 2014 yılı içerisinde de 2 bin 700 kişiye 85 bin saat eğitim vermeyi hedefliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir