Ümit Boyner'li panel iptal edildi

Erdoğan ve Boyner arasındaki '4+4+4' gerilimi programlara da yansıdı. Kadınlar Günü dolayısıyla Mardin'de Erdoğan'ın katılacağı ve Boyner'in konuşacağı panel iptal edildi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ise söz konusu panelin teknik imkansızlık ve z

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Başbakan Erdoğan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner arasındaki "4+4+4" gerilimi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programlarına da yansıdı.

Habertürk gazetesinin haberine göre 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla Mardin'de Başbakan Erdoğan'ın katılacağı ve TÜSİAD Başkanı Boyner'in konuşacağı panelin iptal edildi. Bu haber üzerine bir açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, panelin, teknik imkansızlık ve zaman sorunu nedeniyle ertelendiğini bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği kapsamında Mardin'de "Büyüyen Türkiye Güçlenen Kadınlar" konulu program planlandığını belirterek, Başbakan Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşecek programın taslağının çalışıldığı ifade edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Başbakanımızın programının kesinleşmesiyle de son halini almıştır. Mardin'de hükümetimizin yaptığı yatırımların açılış törenleri vesilesiyle Sayın Başbakanımızın yoğun geçecek olan programı ile panel saatinin çakışması teknik bir imkansızlık yaratmıştır. Bu teknik imkansızlık ve zaman sorunu nedeniyle taslak programda yer alan panel ertelenmiştir. İlgili haberde geçen ifadeler yanıltıcı ve gerçeği yansıtmamaktadır."