UPS'nin tercihi Mercedes-Benz kamyonları

Lojistik sektörünün küresel oyuncularından UPS, 27 adet Mercedes-Benz kamyonu araç filosuna dahil etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye pazarında 1988 yılından bugüne paket ve kargo taşımacılığı alanında faaliyet gösteren UPS, 23 adet Mercedes-Benz Actros 2541 L/NR, 2 adet Mercedes-Benz Actros 1841 LSNRL ve 2 adet Mercedes-Benz Atego 816 model kamyonu, Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde yapılan törenle teslim aldı. 

Mercedes-Benz Türk’ün İstanbul Esenyurt’ta bulunan tesislerinde düzenlenen törende, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, Kamyon Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır, Kamyon Filo Satış Müdürü Alper Kurt, Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Mengerler Ticaret Türk Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Karaboğa, İstanbul Genel Müdürü Nusret Güldalı, Kamyon Satış Müdürü Aytolan Yılmaz ve Çekici Satış Müdürü Cihan Ekinci ile UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan, Operasyon Direktörü Burak Kılıç, Finans ve Muhasebe Müdürü Ahmet Gülgör, Araç Filo Yönetim Müdürü Garip Ekenel ve Kademe Yöneticisi Fahri Sınar katıldı.

'Daha çevreci olanları seçtik'

Teslimat töreninde konuşma yapan UPS Türkiye Genel Müdürü Ufku Akaltan, "Dünya çapında 220’den fazla ülke ve bölgede, Türkiye’de ise 81 ilde yurt dışı ve yurt içi ekspres paket, kargo taşımacılığı, tedarik zinciri çözümleri, gümrükleme ve depolama hizmetleri sunuyoruz. Farklı sektörlerdeki hem büyük işletmelerin hem de KOBİ’lerin yeni pazarlara kolayca ulaşmalarını sağlıyor, ticaretlerine hız kazandırıyoruz. Müşterilerimize her zaman hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam etmek için ihtiyaçlarını değerlendiriyor ve gerekli alanlara yatırım yapıyoruz.  Bu yılki araç yatırımlarımız da bunlardan biri. Araç filomuzdaki kamyonları yenilerken daha çevreci olanları tercih ettik. Bunun için de ihtiyacımıza uygun araçları sağlayan ve satış sonrası servis hizmetiyle de yanımızda olacak Mercedes-Benz Türk’ü iş ortağımız olarak seçtik. Türkiye’de büyümeye devam ediyoruz ve yatırımlarımızla gelecek dönemde de bu büyümeyi sürdürmeyi hedefliyoruz.” diyerek sözlerini bitirdi.

'UPS bundan sonra iş ortağımız'

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün, törende temsili olarak bulundurulan Actros model kamyonları göstererek "UPS Türkiye’nin tercihi olan kamyonlarımızın sundukları güvenilirlik, yakıt değerleri, teknik ve ergonomik donanımları ve uzun bakım aralıkları, bu tercihlerinde etkili olmuştur. UPS Türkiye’ye ürünlerimize ve bizlere duydukları güven için teşekkür ederiz. UPS, ürünlerimizi tercih etmekle bir alım yapmış olmaktan öte, bundan sonra iş ortağımız olmuştur. Bu alımla başlayan işbirliğimizin uzun soluklu olması için Mercedes-Benz Türk olarak elimizden gelen desteği vermeye hazır olduğumuzu altını çizerek belirtmek isterim.” şeklinde konuştu.     

Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Müdürü Bahadır Özbayır ise “Bu işbirliğinde desteği olan UPS Türkiye yönetici ve çalışanlarını, yetkili bayimiz Mengerler Ticaret Türk İstanbul’un yönetici ve çalışanlarını ve tüm ekip arkadaşlarımı bizleri biraraya getirdikleri için tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum. Mercedes-Benz Actros 2541 başta olmak üzere seçimi yapılan kamyonlar tamamen UPS Türkiye’nin ihtiyacına uygun halde konfigüre edilmiştir. İhtiyaca uygun kamyonları sunabiliyor olmak Mercedes-Benz Türk olarak bizlerin en güçlü ayrıcalıklarından biridir.” ifadelerini kullandı.     

Bu konularda ilginizi çekebilir