UYMSİB’de Çalı ile yola devam edecek

Yaş meyve sebzeciler Dr. Salih Çalı ile yola devam kararı aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - (DÜNYA) Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) çatısı altında bulunan 5 birliğin Genel Kurul toplantıları, Uludağ Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (UYMSİB) ile başladı. 

UYMSİB’in Olağan Genel Kurulunda, yeniden başkanlığa seçilen Dr. Salih Çalı, yeni dönemde gıda güvenliğine ve kaliteye verdikleri önemin artarak devam edeceğini belirterek, “Güçlü üretici demek, güçlü ihracatçı demektir” sözünü yineledi. 

30 üyenin kullandığı oyların hepsini alarak yeniden UYMSİB Başkanlığına yeniden seçilen Alara Tarım A.Ş İş ve Proje Geliştirme Direktörü Dr. Salih Çalı, geçmiş dönem faaliyetleri ve yeni dönem hedefleri hakkında bilgiler verdi. ‘Güçlü üretici, Güçlü ihracatçı’ sloganıyla projelerine devam edeceklerini kaydeden Çalı, 2003 yılında Japonya ile başlanılan ihraç izinlerinde, bugün önemli bir yol kat edildiğini söyleyerek, izinlerin ilerleyen günlerde Uzak Doğu ülkelerine de yayılacağını ifade etti. Dr. Salih Çalı’nın Başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, Marmara Zeytin, Ayhan 1 Nakliye, Aynacı Gıda, Sarılar Ambalaj, Figer Meyve Sebze Müşavirliği, Vitamin Gıda, Onkel Şahingöz Tarım, Aşkar Tarım, Osman Sarışen ve Kaledonya Dış Ticaret’ten oluşurken, Denetim Kurulu ise, Fuat Demirci Pazarlama, Umurbey Lojistik ve Doğancan Gıda olarak belirlendi.    

Bu konularda ilginizi çekebilir