VakıfBank play-off turunda

VakıfBank, Şampiyonlar Ligi altıncı ve son hafta karşılaşmasında son Sırbistan şampiyonu Partizan Vizura Beograd’ı 3-0 mağlup ederek 12’li play-off turuna lider olarak yükselmeyi başardı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Avrupa Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda yer alan VakıfBank, altıncı maçında Partizan Vizura Beograd’ı 3-0 geçerek grubu lider tamamladı. SC Sumice Spor Salonu’ndaki mücadeleye Gözde, Robin, Naz, Vasileva, Rasic, Sheilla – Gizem Karadayı (L) ilk altısı ile başlayan VakıfBank, ilk seti 25-13 alarak 1-0 öne geçti. VakıfBank ikinci sete de hızlı girerek avantajını setin sonuna kadar korudu ve 25-11 ile setlerde 2-0’ı buldu. 

Karşılaşmanın son setinde de üstün oyununu sürdüren sarı siyahlılar, seti 25-11, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak puanını 14’e yükseltti ve gruptan lider olarak bir üst tura çıktı.

Maç sonunda konuşan Başantrenör Giovanni Guidetti, “Son iki maçtır takımımızın oynadığı oyundan çok memnunum. Rakibimiz kim olursa olsun, en iyi şekilde mücadele ediyoruz. Genç bir takım olan Partizan’ı sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Onlara karşı üst düzey seviyede oynayan takımımı da kutluyorum” dedi.

Günün başarılı isimlerinden Milena Rasic ise, “İyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum. Tecrübemizle öne çıktığımız karşılaşmada oldukça konsantreydik ve üç puanı alarak gruptan lider çıktık. Rakibimizi kutlarım, onlar da en iyi şekilde mücadele etti” diye konuştu.

VakıfBank’ın 12’li play-off turundaki rakibi, 29 Ocak 2015 tarihinde çekilecek kuralar sonrasında belirlenecek. 12’li play-off turu ilk maçları 10-12 Şubat, ikinci maçları ise 17-19 Şubat tarihlerinde oynanacak. 

VakıfBank’ın Grup Maçları:
VakıfBank – Partizan  3-0
Piacenza – VakıfBank / 0-3
VakıfBank – RC Cannes / 1-3
RC Cannes – VakıfBank / 0-3
VakıfBank – Piacenza / 3-2
Partizan – VakıfBank / 0-3

Bu konularda ilginizi çekebilir