VakıfBank'tan 'Güvenli Kart Programı'

VakıfBank, "Güvenli Kart Programı" ürününü Güneş Sigorta güvencesi ile VakıfBank Worldcard müşterilerine sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - VakıfBank, merkezi İngiltere'de bulunan CPP ile iş birliğine daha imza atarak  "Güvenli Kart Programı" ürününü Güneş Sigorta güvencesiyle VakıfBank Worldcard müşterilerine sundu. 

VakıfBank'tan yapılan açıklamada, anlaşma doğrultusunda "Güvenli Kart Programı" ürününü tercih eden VakıfBank WorldCard müşterilerine, çalınan veya kaybolan kredi kartının 7 gün 24 saat "tek bir numara" ile kapatılması hizmeti verilirken, yetkisiz kişilerce kullanımından doğabilecek zararın karşılanması konusunda da destek veriliyor. 

Bu hizmetler kapsamında kartla birlikte çalınan ya da kaybolan kişisel eşyaların yenilenmesi için "Mali Destek" ve seyahat sırasında kayıp, çalıntı nedeniyle oluşabilecek zararın karşılandığı "Seyahat Desteği" planları da yer alıyor. 

VakıfBank Worldcard müşterileri, "Güvenli Kart Programı" sayesinde cüzdanlarındaki diğer banka ve kurumlara ait kartların çalınma ve kaybolma riskine karşı güvence altına alınırken, müşterilerin, gasp ve kapkaç gibi durumlarda cep telefonu ve ziynet eşyaları da koruma altına alınıyor.  

VakıfBank Genel Müdür Yardımcısı Yıldırım Eroğlu, CPP ile sağlanan iş birliği sayesinde, VakıfBank WorldCard müşterilerine "Güvenli Kart Programı" ile yaşayacakları herhangi bir kayıp ve çalıntı durumunda yüksek hizmet kalitesi ile her türlü olumsuzluklarını giderecek çözümler sunduklarını belirtti. 

Eroğlu, böylece, VakıfBank WorldCard müşterilerine dünyanın her noktasından ulaşabilecekleri tek bir numara ile 5 bin liraya kadar sigorta teminatı sunacaklarını bildirdi. 

CPP Türkiye Ülke Müdürü Selnur Güzel ise VakıfBank Worldcard müşterilerine ürün ve hizmetleriyle katma değer sağlayacak olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade ederek, VakıfBank ile yapılan iş birliğinin kendileri için büyük önem taşıdığını kaydetti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir