Vodafone Red'den Bayrama özel avantaj

Yurt dışındaki sevdikleriyle bayramlaşmak isteyen Vodafone Red'liler, hiçbir ek ücret ödemeden, tarife dakikalarıyla yurt içini arar gibi, 21 Vodafone ülkesindeki sevdikleriyle konuşabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme vizyonuyla abonelerine hayatı kolaylaştıracak hizmetler sunan Vodafone Türkiye, uçtan uca iletişim tarifeleri sunan Vodafone Red dünyasının avantajlarını Ramazan Bayramı'nda da yaşatacak. 

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt dışındaki sevdikleriyle bayramlaşmak isteyen Vodafone Red'liler, hiçbir ek ücret ödemeden, tarife dakikalarıyla yurt içini arar gibi, 21 Vodafone ülkesindeki sevdikleriyle konuşabiliyor. Vodafone Red tarifelerindeki her yöne dakikalar kapsamında aboneler 21 Vodafone ülkesindeki tüm cep, ev ve iş numaralarını hiç bir ücret ödemeye ya da herhangi bir işlem yapmaya gerek olmadan arayabiliyor.  

Vodafone Red'liler, Her Şey Dahil Pasaport hizmetiyle seyahat ettikleri 23 ülkede, tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye'deymiş gibi özgürce kullanabiliyor. Fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerini kullanmayı kolaylaştıran Her Şey Dahil Pasaport, Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi'yle Ramazan Bayramı'nda yurt dışında iletişimi özgürce yaşatıyor. Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda, Yunanistan gibi 23 ülkede geçeli olan Her Şey Dahil Pasaport, Ramazan Bayramı boyunca hem Türkiye'de hem de yurt dışında aktif hale getirilebiliyor. Yurt içinde abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp 7048'e mesaj atmak, yurt dışında abone olmak için HERSEYDAHIL yazıp +905427048000'a mesaj atmak yeterli oluyor.  

Ramazan Bayramı'nda 4G'yi hayata geçirmiş bulunan İtalya, İspanya, Yunanistan, Portekiz ve Romanya ülkelerini ziyaret edecek Vodafone Red'liler 4G hızını bizzat deneyimleyebilecek. Geleceğin mobil geniş bant teknolojisi 4G'yi destekleyen akıllı telefonlarıyla Vodafone Red'lilerin yurt dışına çıkmadan önce 4G YURTDISI yazıp 7000'e ücretsiz SMS göndermesi yeterli olacak. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları kaydetti:

söyledi: 

"Sürekli hizmet ve altyapı yatırımlarıyla zenginleştirdiğimiz Red dünyasındaki yaz kampanyamız, Ramazan Bayramı'nda da tatil keyfini tam olarak yaşatmayı hedefliyor. Özel seyahat kolaylıklarıyla havaalanına VIP transfer, havaalanında ücretsiz lounge kullanımı, araç kiralamada, restoranlarda ve tatil beldelerindeki otel ve plajlarda yüzde 50'ye varan indirim Vodafone Red'lileri bekliyor. Ramazan Bayramı keyifli geçsin diye yaza özel olarak Ege kıyılarının popüler plajlarında Mobil Destek Ekibimiz Red'lilerin bizzat bulundukları yere gelerek onlara yerinde teknik destek sunuyor. Bu vesileyle tatil keyfini doya doya yaşamak için herkesi Vodafone Red'in kolaylıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir