Vodafone Red'lilere indirimli mobil ofis hizmeti

Vodafone Red ve Red Business aboneleri, Urban Station hizmetini yüzde 50 indirimle alıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Mobil çalışanlar için ofis ortamı sunan, kurumsal markalar için de toplantı ve seminer odası kolaylığı sağlayan Urban Station hizmeti, Vodafone Red ve Red Business abonelerine yüzde 50 indirimle sunuluyor. 

Vodafone Red ve Red Business aboneleri, 15 Haziran 2015 tarihine kadar geçerli kampanya kapsamında Urban Station'un İstanbul'daki 5 farklı şubesinden yararlanabiliyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "Abonelerimizin hayatını kolaylaştırdığımız Vodafone Red dünyasında, uçtan uca iletişim hizmetlerine ek olarak sürekli yeni fırsatlar sunmayı hedefliyoruz. Profesyonel Vodafone Red ve Red Business müşterilerine, hayatın her alanında özel olduklarını hissettirmek için Urban Station'da indirim fırsatını ulaştırmaktan mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu. 

Aksoy, abonelerine hayatı kolaylaştıran yeni fırsatlar ve sürprizler sunmayı sürdüreceklerini belirterek, mobil çalışan ya da ofis ortamından faydalanmak isteyen tüm Vodafona Red'lileri İstanbul'daki 5 farklı Urban Station ofisinden yüzde 50 indirimle faydalanmaya davet etti. 

Urban Station kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Beydoğan da Türkiye'de ve dünyada mobil çalışanların sayısının arttığına dikkati çekerek, "Urban Station, kafe, pastane köşelerinde çalışmak zorunda kalıp düzen arayan kişilerden evinde konsantre olamayıp yalnız hisseden girişimcilere, serbest meslek sahiplerinden kurumsal firmaların mobil çalışanlarına, saha personellerinden toplantılarını daha keyifli alanlarda yapmak isteyen büyük firmalara kadar herkese hitap ediyor. Önümüzdeki dönemde hem İstanbul hem de Türkiye'nin diğer şehirlerinde açılacak yeni şubelerimizi de hizmete sunacağız" bilgilerini paylaştı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir