Vodafone'dan hacı adaylarına kolaylık

Vodafone'nun "Her Şey Dahil Pasaport" hizmeti Suudi Arabistan'ı kapsayacak şekilde genişletildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone'lular için tüm mobil iletişim hizmetlerinde yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran ve fatura şoku yaşatmayan "Her Şey Dahil Pasaport" hizmeti Suudi Arabistan'ı kapsayacak şekilde genişletildi. 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, hac vazifesini yerine getirecek Vodafone'lular yurt dışında fatura kaygısını ortadan kaldıran, Türkiye'de ilk ve tek olan "Her Şey Dahil Pasaport"tan 4 Eylül ile 31 Ekim tarihleri arasında kutsal topraklarda da faydalanabilecek. 

Ayrıca, hacı adaylarının Suudi Arabistan'da herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde dil problemi ile karşılaşmamaları için kendileri ile ilgili sağlık bilgileri ücretsiz ve Arapça olarak telefonlarına gönderilecek. Hac vazifesini tamamlayıp Türkiye'ye dönen hacılar da ücretsiz olarak uzman doktor danışma hizmeti alabilecek. 

23 ülkede tarifedeki dakika, SMS ve internetin tamamını sanki Türkiye'deymiş gibi kullanmayı sağlayan "Her Şey Dahil Pasaport"un geçerli olduğu ülkelerinin sayısı Suudi Arabistan ile 24'e ulaşıyor. Hacı adayları, Suudi Arabistan'da hac vazifelerini tamamlarken, aileleri ve sevdikleriyle tarifelerindeki dakika, SMS ve interneti sanki Türkiye'deymiş gibi kullanabilecek. 

Fatura kaygısı yaşamadan tüm mobil iletişim hizmetlerini kullanmayı kolaylaştıran "Her Şey Dahil Pasaport", Akıllı Ücretlendirme Teknolojisi ile yurt dışında iletişim kolaylığı sağlıyor. Abonelerin yurt dışındaki dakika, SMS veya internet kullanımı otomatik algılanıyor. Kullanım yapılmadığı günlerde aboneye bir ücret yansıtılmıyor. Eğer dakika, SMS veya internet kullanımı yapılırsa günlük 9,90 lira kullanım ücreti alınıyor ve Vodafone'lular tarifelerindeki dakika, SMS ve internet haklarını tıpkı Türkiye'deymiş gibi harcayabiliyor. Ayrıca hacı adayları Suudi Arabistan'da tarifelerinin üstüne çıkan dakika, SMS ve internet kullanımında da yurt içi paket aşım fiyatları üzerinden ücretlendiriliyor. 

"Her Şey Dahil Pasaport", hem Türkiye'de hem de yurt dışında aktif hale getirilebiliyor. Yurt içinde abone olmak için "HERSEYDAHIL" yazıp 7048'e mesaj atmak, yurt dışında abone olmak için "HERSEYDAHIL" yazıp "+905427048000"a mesaj atmak yeterli oluyor. 

Suudi Arabistan dışında "Her Şey Dahil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke şöyle sıralanıyor: 

"Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni Zelanda, Yunanistan." 

Hacı adaylarına Vodafone'dan sağlık desteği 

Vodafone, hacı adaylarının iletişim ihtiyaçlarının yanında sağlıklarını da düşünüyor. Türkiye'nin en kapsamlı ilk ve tek mobil sağlık platformu Vodafone Cep Sağlık, hacı adaylarının hizmetine sunuluyor. 

"Acil Sağlık Durum Bilgisi" ile Suudi Arabistan'da herhangi bir sağlık sorunu yaşamaları halinde, hacı adaylarının sağlık bilgileri, Arapça olarak telefonlarına ücretsiz gönderilecek. Acil Durum Sağlık Bilgisi hizmeti için Türkiye'deyken HAC yazıp 1120'ye SMS atmak yeterli olacak. SMS gönderen hacı adayları, 24 saat içerisinde Vodafone Cep Sağlık iş ortağı ArtıSağlık tarafından aranacak. Acil durum sağlık bilgileri sisteme kaydedilerek ihtiyaç duyulması halinde kendilerine SMS ile ücretsiz olarak iletilecek. 

"Doktorum Danışma Hattı" ile  Hac vazifesini tamamlayıp Türkiye'ye dönen hacılar, herhangi bir sağlık sorunu yaşarlarsa telefondan ücretsiz olarak uzman doktor danışma hizmeti alabilecek. Vazifelerini tamamlayan hacılar, Türkiye'ye döndüklerinde 1120'yi arayarak, 1 ay boyunca sağlık durumları için Doktorum Danışma Hattı'ndan da ücretsiz faydalanarak destek alabilecek. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone'un global iletişim ağından güç alarak Ağustos 2012'de lanse ettikleri "Her Şey Dahil Pasaport"un, abonelere yurt dışında tüm iletişim ihtiyaçlarını kendi tarifeleri üzerinden karşılama imkanı sunduğunu belirterek, şunları kaydetti: 

"Türkiye'de ilk ve tek olan uygulamamızda tarifenin tamamını özgürce kullanmaya imkan tanıyoruz. Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye yoğun iletişimin yapılacağı hac döneminde de bu hizmetimizi hacı adaylarımızın kullanımına sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Hacı adaylarımız, hac vazifelerini yerine getirirken Türkiye'deki tarifelerini sanki yurt içindeymiş gibi özgürce kullanabilecek. Ayrıca Acil Durum Sağlık bilgisi ve Doktorum Danışma Hattı hizmetlerini Vodafone Cep Sağlık kapsamında hacı adaylarına ücretsiz sunacağız. Hacı adaylarımızı, Suudi Arabistan'da da Türkiye'deki sevdikleriyle özgürce iletişim kurabilsinler diye Vodafone Türkiye'nin kolaylıklar dünyasına davet ediyoruz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir