Vodafone'un "Avantaj Cepte" uygulamasına 2 ödül

Avantaj Cepte, Stevie İş Ödülleri 2014'te "Lifestyle" dalında Altın Stevie, "Alışveriş" dalında ise Gümüş Stevie ödülünün sahibi oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Vodafone Türkiye'nin akıllı telefon uygulaması Avantaj Cepte, Stevie İş Ödülleri 2014'te "Lifestyle" dalında Altın Stevie, "Alışveriş" dalında ise Gümüş Stevie ödülünün sahibi oldu.  

Vodafone Türkiye açıklamasına göre, bu yıl 11'inci kez dünyanın en başarılı kurumlarını ödüllendirmek amacıyla hayata geçirilen ve 13 Ağustos'ta kazananları açıklanan Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde Vodafone Avantaj Cepte mobil uygulaması bir altın ve bir gümüş ödül kazandı.  

Vodafone Avantaj Cepte, mobil sadakat platformlarındaki başarısı ve yenilikçi yaklaşımıyla Lifestyle Uygulamaları kategorisinde büyük ödül olan Altın Stevie'e layık bulunurken, Alışveriş Uygulamaları kategorisinde ise Gümüş Stevie ödülünü alarak bu yıl elde ettiği uluslararası başarılara iki ödül daha ekledi.  

60'tan fazla ülkeden yaklaşık 3 bin 500 başvurunun yapıldığı 2014 Stevies Uluslararası İş Dünyası ödülleri, 10 Ekim'de Paris'teki Vendôme Oteli'nde yapılan galada sahiplerini bulacak. 

Vodafone Türkiye'nin Ketchup Loyalty Ajansı ve AMVG teknoloji ajansı ile birlikte geliştirdiği ve sadece Vodafone'lulara özel bir akıllı telefon uygulaması olan "Avantaj Cepte" sayesinde Vodafone'lular yılın 365 günü boyunca kendilerine özel indirimlerden faydalanabiliyor. 

Ayrıca bu indirimlerden bulundukları konuma göre anında ve kolayca haberdar oluyor. Mağaza üye kartlarının da sanal olarak içinde taşınabildiği Avantaj Cepte, Apple App Store ve Google Play Store mobil uygulama mağazalarından akıllı telefonlara ücretsiz yüklenebiliyor. 

Vodafone'luların indirimlerden kolay faydalanabilmesi için; markaların sanal sadakat kartı uygulamaları, anlaşmalı markaların lokasyon bazlı tespit edilmesi ve bu markaların indirimlerinin tek platformda toplanması Avantaj Cepte ile mümkün oluyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, Vodafone Türkiye olarak, ülkede dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdürdüklerini bildirdi. 

Bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda teknoloji, hizmet, pazarlama ve insan kaynakları gibi birçok kategoride kazandıkları 130'un üzerinde ödüle müşteri sadakati alanında iki yeni Stevie ödülünü eklemenin gururunu yaşadıklarını vurgulayan Buruk, şunları kaydetti: 

"Müşteri memnuniyetinde çıtayı hep yukarı taşıma ve abonelerimize belli dönemlerde değil yıl boyu kolaylıklar ve ayrıcalıklar yaşatma vizyonumuzla hayata geçirdiğimiz Vodafone Avantaj Cepte mobil uygulamasının 2014 Stevie Uluslararası İş Ödülleri'nde altın ve gümüş ödüllere layık görülmesinden mutluluk duyuyoruz. Vodafone Avantaj Cepte ile alışveriş alanında yıl boyu devam eden fırsatlar ve indirimler sunarak Vodafone'luların hayatını mobil teknolojilerle kolaylaştırmaya devam edeceğiz." 

Bu konularda ilginizi çekebilir