Webit Kongresinin ilk günü sona erdi

Dijital platformlarla teknoloji dünyasının liderlerini ağırlayan küresel ölçekli teknoloji zirvesi Webit Kongresinin ilk günü sona erdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Teknoloji dünyası paydaşlarının bir araya geldiği 6. Global Webit Kongresinin ilk günü sona erdi. Etkinliğin ilk gününde dijital platformlarda yaşanan gelişmeler ve bilişim çevrelerini ilgilendiren güncel konular ele alındı. 

Dijital platformlarla teknoloji dünyasının liderlerini ağırlayan küresel ölçekli teknoloji zirvesi Webit Kongresinin ilk gününde farklı ülkelerden birçok "Start Up" şirketi (Başlangıç Düzeyindeki Şirketler) temsilcisi fikirlerini tanıtma fırsatı buldu. 

Kongrenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Plamen Russev'in açılış konuşmasını yaptığı kongrenin ilk gününde, "Dijital Pazarlama ve İnovasyon Konferansı" kapsamında "Dijital Reklamcılık", "Metrix ve Data Akışı", "Dijital Eğlence ve Medya" oturumları gerçekleştirildi. 

VB Insight Pazarlama Teknolojileri Direktörü Steawart Rogers'ın moderatörlüğünde yapılan "Metrix ve Data Akışı" panelinde Mindsahare Worldwide Dijital Teknolojiler Bölüm Lideri Norm Johnston, AA Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Yaman, GFK Orta ve Doğu Avrupa Orta Doğu Türkiye Afrika Bölgesi Dijital Pazarlama Direktörü Caroline Henne, OMD Gelişmekte Olan Piyasalar Strateji ve Ürün Geliştirme Direktörü Jean Paul Edwards küresel veri akışı ve dijital teknolojilerin geleceğini masaya yatırdı. 

Girişimciler fikirlerini tanıttı 

Kongrenin "Founders Games loT Hackhaton Workshops" bölümünde ise girişimciler fikirlerini, kongre katılımcılarına tanıttı. 

Kongrenin "Geleceğin Liderleri Zirvesi" kapsamında ise dünya üzerinde internet platformlarına girilen tüm bilgileri ifade eden yedekleme teknolojileri anlamında kullanılan "Big Cloud" oturumları, "Para ve Ödemeler" oturumu ve "Orta Doğu Odağında Gelişen -e ticaret ve Başlangıç Düzeyindeki Şirketler Ekosistemi" oturumları da düzenlendi. 

Birçok ülkeden kongreye katılan bilişim çevreleri, "Big Data", yazılım teknolojileri, öğrenebilen robotik sosyal medya araçları ve internet fikirlerini de tartıştı.