Worldcard'dan yılbaşı kampanyası

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Worldcard, yılbaşı kampanyasıyla müşterilerine avantajlar sunuyor. 12 - 31 Aralık tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında World kullanıcıları, tek seferde yapacakları her 100 liralık alışverişte 10 lira, toplamda 100 lira Worldpuan kazanma fırsatına sahip oluyor.

Yapılan açıklamaya göre, Yapı Kredi'nin yılbaşına özel olarak başlattığı kampanya, akaryakıt, giyim ve gıda marketi sektörlerindeki üye iş yerlerinden tek seferde yapılacak ilk 100 liralık alışverişten sonraki her 100 lira ve üzeri alışverişlerde geçerli. Kampanyadan toplam 100 lira değerinde Worldpuan kazanılabiliyor.

World kullanıcılarının yanı sıra adios, Play, taksitçi, Crystal ve lira card sahipleri için de geçerli olan kampanyadan Albaraka ve Vakıfbank Worldcard kullanıcıları da yararlanabiliyor.

Kampanyaya katılmak isteyen tüm Yapı Kredi kart sahiplerinin ve Albaraka Worldcard kullanıcılarının "YILBAŞI" yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartlarının son altı hanesini 3160'a, Vakıfbank Worldcard kullanıcılarının ise 6635'e SMS olarak göndermeleri yeterli oluyor.