Yapı Kredi'den yeni yıla özel kredi

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler günde yalnızca 10 TL ödeyerek masrafsız 9.000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabiliyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

Yapı Kredi, yılbaşında da müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor, yılbaşında nakit ihtiyacı olan tüketicilere, yeni yıla özel masrafsız kredi kampanyasını sunuyor.

Müşterilerine yeni yıla özel masrafsız bireysel ihtiyaç kredisi ile güzel bir fırsat yarattıklarını belirten Yapı Kredi Bireysel Bankacılık ve Kartlı Ödeme Sistemleri Grup Direktörü Serkan Ülgen; “Müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun ürünler ve kampanyalar sunduğumuz 2014 yılını geride bırakırken, yeni yıla özel kredimizle 2015’e daha mutlu girmelerine destek olmayı amaçlıyoruz” değerlendirmesinde bulunuyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen tüketiciler günde yalnızca 10 TL ödeyerek masrafsız 9.000 TL Bireysel İhtiyaç Kredisi kullanabiliyor. Kampanya için tüketiciler kredi başvurularını Yapı Kredi ATM’leri aracılığıyla, kredisimdi.com.tr’den veya SMS yoluyla “Bireysel(boşluk) TCKN(boşluk) Aylık net geliri” yazıp 4411’e mesaj atarak kolayca yapabiliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir