Feza Proje, lider markaları tek çatı altında topladı

Feza Proje, Mimarsinan OSB’deki showroomunu faaliyete geçirecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İş dünyasına özel ofis içi dekorasyon ve mobilya konusunda çözümler üreten Feza Proje, yeni dönemde sergi mağazasını faaliyete geçirecek. Donanımlı teknik ekibi ile bin 200 metrekarelik alanda, 50 farklı kategoride, 7 bin çeşit ürünü alıcısına ulaştıran Feza Proje; 2017 yılında Mimarsinan OSB’de sektöründe lider markaların ürünlerini sergileyeceği showroomu faaliyete geçirmeye hazırlanıyor. 2011 yılından itibaren Nurus Ofis Mobilyaları’nı Kayseri’deki alıcısına ulaştırdıklarını belirten Feza Proje firma ortağı Özkan Karabulut; Nurus’un üretim kabiliyeti, teknoloji ve sürüdürülebilirlik açısından Avrupa’nın modern tesisleri arasında yer aldığını hatırlattı. Karabulut, “CE normlarına uygun üretim yapan Nurus, 30 ülkede 100’ün üzerinde satış noktasında faaliyet gösteriyor” dedi.

Uluslararası sertifikasyona sahip Nurus’un Kayseri’deki müşteri taleplerine rahatlıkla cevap verebildiğini dile getiren Özkan Karabulut, “2011’den beri Kayseri’de müşterilerimize ‘Nurus Ofis Mobilyaları’ markasıyla hizmet veriyoruz. Sparişe dayalı üretim gerçekleştiren Nurus, 30 günlük teslim süreleri ile çalışıyor” dedi.

Bünyesinde bulundurduğu markalarla müşterilerine çözüm ortağı olduklarını dile getiren Karabulut, “Müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamada ürün gamımız ve çözüm odaklı proje hizmetlerimizle yeterli potansiyele sahibiz. Kayseri Mimarsinan OSB’de sektördeki lider markaları tek çatı altında toplandığı showroom çalışmalarımızı, 2017 yılında tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Karabulut; bölme sistemleri, modüler ve duvar panelleri alanında büyük bir paya sahip olan Trimline ile zemin çözümleri alanında faaliyet gösteren Unigen ve Kotil firmalarının ürünleriyle de hizmet verdiklerini belirtti. Bunun yanı sıra dekoratif çözümlerle yine Türkiye’de duvar kağıdı işini yapan Hanna Home firması ve taş fiber panelde Dc Panel firması, doğal taşta Stone Wrap, zemin döşemelerinde Gerflor markalarının ürünleri ile kapsamlı hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Karabulut, “Ayrıca firmamız bünyesinde Anıl Zemin Karo Halı, Ottoman Stone Dc Panel ve Santa Clara Kunst Galeri gibi markaların ürünlerini de bulunduruyoruz” dedi.

Ofis, zemin, duvar konsepti ile bir ofis için gerekli her şeyi müşterilerine anahtar teslim projeler şeklinde sunduklarını dile getiren Karabulut, Kayseri’de ürettikleri projeler ile ofis mobilyaları alanında sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Bu konularda ilginizi çekebilir