Turizmciler, indirimli elektrik için EWE ile anlaştı

EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji, Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB) ile iş birliği protokolü imzaladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA-Marmara Denizi güneyinde 15 bine yakın oda ve 30 bine yakın yatak kapasitesine sahip 225 üyeli Güney Marmara Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Derneği (GÜMTOB), EWE Enerji ile iş birliği protokolü imzaladı.

EWE Enerji Genel Müdürü Özkan Akyıldız ve GÜMTOB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haluk Beceren tarafından imzalanan protokole göre GÜMTOB üye iş yerleri, EWE Enerji’nin sağladığı elektrik hizmetini indirimli alma hakkına sahip olacak.

EWE Enerji Genel Müdürü Özkan Akyıldız “Benzer iş birliklerini sürdürmeyi ve serbestleşen elektrik piyasasındaki konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz.” Dedi. GÜMTOB Başkanı Mehmet Haluk Beceren ise elektrik enerjisi kullanımının turizm işletmelerinin en önemli gider kalemleri arasında yer aldığına dikkat çekti. Beceren, “Bu konuda yaptığımız çalışmalar sonucunda EWE Enerji’nin vermiş olduğu indirim oranı ve hizmet standardının işletmelerimize fayda sağlayacağını inanıyoruz” diye konuştu. 

Bu konularda ilginizi çekebilir