Zorlu Center PSM, dünya yıldızlarını ağırlayacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Zorlu Center PSM, ikinci sezonunda dünya tiyatro ve sinemasının ünlü isimlerini İstanbullu sanatseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Kültür merkezinin yeni sezonunda izleyeceğimiz sanatçılar arasında Hugh Jackman, Gerard Depardieu ve Anouk Aimee de var. 

İkinci sezonun bazı gösterileri daha önce açıklanan Zorlu Center PSM'nin tüm sezonuna dair detaylar belli oldu. PSM Genel Müdürü Ray Cullom, dün düzenlediği basın toplantısında, 2014-2015 sezonunda “Wolverine” karakteriyle tüm dünyada ün kazanan ama kökeni müzikal oyunculuğu olan Hugh Jackman’ı, tek kişilik gösteri- konseri “An Evening with Hugh Jackman” ile ağırlayacaklarını açıkladı. Jackman’ın ünlü müzikallerden sevilen şarkıları da yorumladığı bu gösterisiyle ilk turnesinin İstanbul’a olacağını da söyleyen Cullom, Fransız tiyatro ve sinemasının yıldızları Gerard Depardieu ve Anouk Aimée’nin de, son olarak Kent Oyuncuları’ndan izlediğimiz “Love Letters” (Aşk Mektupları) adlı oyunla İstanbul’a geleceklerini söyledi. 

Toplantıda verilen bilgilere göre, Zorlu, yeni sezonda yapımcılığa da başlıyor. Mehmet Ergen’in yönettiği ve geçen sezon Talimhane Tiyatrosu’nda izlediğimiz “Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş” yıl boyunca PSM’de sahneleniyor. “Notre Dame de Paris” müzikalinin yıldızlarından “Musical Hits”, Korhan Futacı ve Kara Orkestra ile Sezen Aksu, Alaturka Records, konuklarıyla birlikte Ali Kocatepe, Fazıl Say, Azam Ali ile Zara eşliğinde vereceği özel konserle Mercan Dede ve Karsu, yeni sezonda Zorlu Center PSM’de dinleyebileceğimiz sanatçılar arasında yer alıyor. Mekân bu sezon ayrıca Meydan Fuayesi’nde çağdaş sanatçıların yerleştirmelerine, Drama Sahnesi’nde ise alternatif tiyatronun yurtdışından temsilcilerine ev sahipliği yapıyor. Zorlu Center PSM’nin yeni sezondaki ilk müzikali olan “Güzel ve Çirkin” in gösterimleri de 26 Ekim’e kadar uzatıldı.

Ajandanıza şimdiden not edin!

“Seni Seviyorum, Mükemmelsin, Şimdi Değiş” – 24 Ekim’den itibaren her hafta 
Mercan Dede Ensemble feat. Azam Ali & Zara – 1 Kasım Alaturka Records – 22 Kasım 
“Notre Dame de Paris”nin starlarından “Musical Hits” – 27 Kasım 
Sezen Aksu ile Korhan Futacı ve Kara Orkestra – 29 Kasım 
Fazıl Say – 20 Aralık 
“Söz ve Müzik Ali Kocatepe” – 25 Aralık 
Gerard Depardieu ve Anouk Aimee’den “Love Letters” – 8 Ocak 
Karsu – 7 Mart 2015 
“An Evening with Hugh Jackman”– 17-20 Mart