“Hedefimiz, ülkemizi daha da kalkındırmak”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Adana Ticaret Borsası’nı (ATB) ziyaretinde, “MÜSİAD herhangi bir grubun, cemaatin, bir siyasi partinin uzantısı değildir. Bu güzel ülke ve insanına hizmet etmek, ülkemizi daha da kalkındırmak noktasında bir hedefimiz var” dedi.

Haber Merkezi | Haber Merkezi | Abone ol

Derneğin Adana Şubesi’nin Olağan Genel Kuruluna katılmak üzere geldiği Adana’da, ATB Başkanı Şahin Bilgiç’i makamında ziyaret eden MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Türkiye’nin kültürel ve sosyal farklıların bir arada bulunduğu eşsiz bir mozaik olduğunu vurguladı.

Asmalı, “MÜSİAD olarak bu dönem sloganımızı ‘Bir ve beraber olmamız lazım’ şeklinde belirledik. Farklılıklarımıza rağmen birbirimizi sevmemiz ve anlayışlı olmamız lazım. Tüm bunları söylerken bizim bir kırmızı çizgimiz var. Bayrağımıza, devletimizin bölünmez bütünlüğüne yan bakanlara sempati duymamız, onlarla bir olmamız düşünülemez. Bu değerlere saygı gösteren herkesi kucaklarız” diye konuştu.

Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç de, ATB’nin, Türkiye’nin en eski Ticaret Borsalarından biri olduğunu söyledi.

ATB’nin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ödül verdiği bir borsa olduğunu ifade eden Bilgiç, “ATB olarak, Türkiye’de ticaret borsacılığının gereğini yapan bir borsayız. Lisanslı depolarımızla, satış salonlarımızla, laboratuvarlarımızla en gelişmiş Ticaret Borsasıyız” şeklinde konuştu

Ortalama ücret asgari ücretten % 56 fazla “Enflasyonda bedeli sadece biz ödemeyelim” Kompost uygulamalar metan emisyonunu %26 azaltabilir ASKO Holding, AXCS markası ile ABD pazarında Sarp Intermodal likit kimyasal taşımaları yüzde 25 artıracak