DHA'nın acı kaybı: Hatay muhabiri İzzet Nazlı, eşi ve 2 çocuğu yıkılan binada can verdi

Demirören Haber Ajansı Hatay Muhabiri İzzet Nazlı (33), eşi Seda Nazlı (30) ile çocukları Esila (5) ve Ahmet Eren Nazlı (10), Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki ilk depremin vurduğu Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında yaşamlarını kaybetti.

Haber Merkezi | Abone ol

Hatay'ın en eski yerleşim yerlerinden olan merkez Antakya ilçesi Cebrail Mahallesi Mimar Sinan Sokak'taki 5 katlı Genç Apartmanı'nın 2'inci katındaki dairede oturan İzzet Nazlı ile ailesi, Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 6 Şubat'ta saat 04.17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depreme uykularında yakalandı.

Büyük felakette Nazlı ailesinin de evi yıkıldı. İzzet Nazlı'nın oturduğu evin yıkıldığı haberini alan baba Fecir, anne Fatma, kız kardeşi Rabia Nazlı Tuzsuz, erkek kardeşi Uzman Çavuş Yusuf Nazlı, yıkılan binanın enkazına gelerek, İzzet ve ailesinden gelecek iyi bir haberi umutla bekledi.

Arama kurtarma ekipleri ve gönüllüler tarafından depremin ikinci günü yapılan çalışmalar sonucu depremin üzerinden 35 saat geçtikten sonra İzzet Nazlı, eşi Seda ve çocukları Ahmet Eren ile Esila'nın cansız bedenlerine ulaşıldı.

Benzin ve motorin (mazot) litre fiyatı ne kadar, kaç TL? Bankacılık devinden altın için yeni tahmin: Bu seviyeyi görecek! Metin Akpınar'ın kızı gündeme getirdi: Uğur Dündar’dan yanıt geldi Tanju Özcan: Yabancı öğrencilere astronomik zam yapacağız Ali Yerlikaya paylaştı: Kırmızı ve sarı bültenle aranan zanlı İstanbul'da yakalandı