Zorlu'dan, Milletvekili Örs'ün sağlık durumuna ilişkin paylaşım

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan, Milletvekili Örs'ün hastanede ziyaret etti.

Abone ol

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, TBMM'de bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ü tedavisinin sürdüğü hastanede ziyaret etti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, TBMM'de bütçe görüşmelerinde çıkan kavgada yaralanan ve hastaneye kaldırılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs'ün yoğun bakımdan çıktığını, tedavisinin sürdüğünü bildirdi.

Örs'ü, kaldırıldığı Güven Hastanesinde ziyaret eden Zorlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs yoğun bakımdan çıktı. Tedavisi bugün burada devam edecek. Bilinmelidir ki böylesi saldırılar aslında Türk milletinin iradesine ve demokrasimize yapılmaktadır. İYİ Parti olarak ülkemizi bu anlayıştan çıkarmaya ve kurtarmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Tokat 5.6'lık depremle sarsıldı: Prof. Dr. Şükrü Ersoy'dan 'bu deprem kritik' uyarısı Özmen: 6,6 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli var Erdoğan: Aynı aktörler İsrail'e 'dur' demeli IMF: Gazze'deki çatışmalar bölge ekonomileri için risk Türkiye ile Tanzanya arasında 6 anlaşma imzalandı