Gönülden Teşekkürler...

Gazeteniz DÜNYA dün gazete binasında gerçekleştirilen törenle 37’nci yaşını kutladı.

Abone ol

Türkiye'nin ilk ve tek günlük ekonomi gazetesi olarak dün 37'nci yaşımızı kutladık. Tabii okurlarımızla birlikte… O kadar çok mesaj gönderen, e-posta atan okurumuz oldu ki gerçekten büyük bir mutluluk duyduk. Mektupla yeni yaşımızı kutlayanlar, telefon açan ya da yazı işlerinde masalarımızı çiçek bahçesine çevirenler hepimizi sevince boğdu.

‘Yeni yaşınızı kutlamaya gazeteme geldim” diyerek bizimle beraber DÜNYA'nın yıldönümünü sahiplenen dostlarımız bizi çok duygulandırdı.

Öncelikle bütün okurlarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

O mesajların hepsini ayrı ayrı yayınlamak isterdik. İnanın sayfalar yetmez. Gördük ki, DÜNYA'nın okurlarıyla ilişkisi yıllar geçtikçe daha da güçlenmiş.

Muhabbetimiz daha da artmış...

Gelen mesajlarda ‘öncü', saygın', ‘en önemli', ‘itibarlı', ‘gerçek gazetecilik', ‘büyük kurum', ‘muhteşem' en çok kullanılan sıfatlar olmuş. Mesajlarınızın bir başka ortak noktasını ise kurucumuz Nezih Demirkent'e ‘böyle bir gazeteyi Türkiye'ye kazandırdığı için' sunulan şükranlar oluşturuyor.

Hepinizin o duygu dolu, sevgi ve destek içeren mesajlarınızı kıvançla, onurla okuduk. Ve bilin ki, ortada bir başarı varsa bu sizler olmadan mümkün olamazdı.

Geride bıraktığımız 36 yılda kurucumuz Nezih Demirkent'in koyduğu ilkeler ışığında ekonomi ve iş hayatının aktörleri olan siz okurlarımızla birlikte ortak bir DÜNYA inşa ettik.

Hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

DÜNYA'nın gerçek sahibi olan okurlarımızla hep birlikte nice yıllarda bu güzel birlikteliğimizin devamını diliyoruz.

Saygı ve sevgilerimizle...

Hakan GÜLDAĞ
Genel Yayın Yönetmeni



Gazeteniz DÜNYA dün gazete binasında gerçekleştirilen törenle 37’nci yaşını kutladı. Törene Dünya Süper Veb Ofset Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Yönetim Kurulu Üyeleri ve gazete çalışanları katıldı. Törende gazetenin 10, 15, 20, 25 ve 30 yıllık çalışanlarına plaket takdim edilirken, kesilen 37. yıl pastasının ardından DÜNYA çalışanları yeni yaşını beraberce kutladı.

Hasan Can Kaya acil ameliyata alındı Bakan Yerlikaya açıkladı: Diyarbakır ve Mardin büyükşehir belediyelerin soruşturma TCMB ile Kazakistan MB arasında mutabakat zaptı imzalandı CHP heyetinden Anıtkabir'e ziyaret Benzin ve motorin (mazot) litre fiyatı ne kadar, kaç TL?