"Kayseri’ye desteğimizi artırarak sürdüreceğiz"

DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Demirkent, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

Abone ol

DÜNYA gazetesinin “29. Bölgeler Toplantısı” Kayseri Temsilciliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Toplantılar kapsamında DÜNYA’yı geleceğe taşıyacak hedef ve öngörüler ele alındı, yeni döneme ilişkin stratejiler belirlendi.

DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i makamında ziyaret etti. Demirkent’e ziyaretinde DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Başyazar Osman Saffet Arolat, Kayseri Temsilcisi Hatice Şimşek ile Kayseri Temsilciliği’nin usta gazetecisi Mahmut Sabah eşlik etti. Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, kentin tanıtımına ve gelişimine yönelik çalışmalar ele alındı.

Kentlerinin birçok medeniyete ve önemli şahsiyete ev sahipliği yapan kadim bir şehir olduğunu ifade eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Çelik, “Ancak bunu yeterince anlatıp, tanıtamıyoruz. İşte tüm bu nedenlerden dolayı Kayseri’nin tanıtımı için 2017’yi atağa geçtiğimiz yıl olarak ilan ediyoruz. Bu önemli coğrafyanın sesini duyuracağız. Kayseri’nin dününü bugününü yansıtan birçok proje yapacağız. Bu projelerimizi ulusal ve uluslararası tanıtımımızda kullanacağız” dedi. Başkan Çelik, projeleri hakkında kısa bilgiler de verdi.

DÜNYA Süper Veb Ofset AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent de Kayseri’ye uzun zamandır gelmediklerini ve şehrin hızlı bir gelişim göstermesinden mutluluk duyduklarını belirtti. Demirkent, Türkiye’nin tek ekonomi gazetesi olarak kentlerin gelişimine katkı sağlamaya devam edeceklerinin altını çizerek, “Kayseri’ye de desteğimizi artırarak sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

DÜNYA, KAYSERİ VALİSİ KAMÇI’YI ZİYARET ETTİ

Bölge Toplantısı kapsamında DÜNYA Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Başyazar Osman Saffet Arolat ve Yazıişleri Müdür Yardımcısı Handan Sema Ceylan, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı’yı (en sağda) makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

BAŞARILI TEMSİLCİLİKLERE TEŞEKKÜR

Didem Demirkent, Kayseri'de gerçekleşen Bölgeler Toplantısı'nda başarılarından dolayı temsilciler Ömer Faruk Çiftçi, Hatice Şimşek, Recep Şenyurt, Halim Aslan, Çağlar Bakır ve Hakan Kılıç’a teşekkür belgesi verdi. Ayrıca temsilciler; Yaşar Kuş 15. yılını, Tülay Taşkın 25. yılını doldurması nedeniyle plaket aldı. Demirkent, Kayseri Temsilciliği’nin tüm ekibine teşekkür belgesi verdi. Gecenin pastasını ise usta gazeteci Mahmut Sabah kesti.

Benzin ve motorin (mazot) litre fiyatı ne kadar, kaç TL? Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de 8 ilde "Mahzen" operasyonu: 34 gözaltı TEM Otoyolu’nu kilitleyen kaza: 4 yaralı AYM üyeliğine Prof. Dr. Ömer Çınar seçildi