Markalarımızın başarı öyküleri

Abonelerimiz için hazırladığımız özel kataloğun dağıtımına başlandı.

Abone ol

Türkiye’de pek çok şirket markalaşmaya hazırlanırken gazeteniz DÜNYA Türkiye’nin markalarını araştırdı. Bir envanter sunmaktan çok, markalaşma sürecindeki KOBİ'lere, girişimcilere ufuk açmak ve esin oluşturmak için hazırlanan özel kataloğun dağıtımına 31 Temmuz'da başlandı.

Tüketicinin kalbine taht kuranları; hazır giyimden modaya, hızlı tüketimden gıdaya, inşaattan finansa Türkiye’nin lider ve yükselen markalarını özel bir çalışmada bir araya getirdi.

Abonelerimiz için hazırladığımız bu çalışmada, geçmişten geleceğe, bizzat markaların kurucu ve yöneticilerinin ağzından, Türkiye’nin önde gelen ve yeni gelişen markalarından kapsamlı bir kesit sunuluyor.

DÜNYA Gazetesi ekibinin bir imece örneği vererek hazırladığı  ‘Türkiye’nin Lider ve Yükselen Markaları’ kitabının tüm girişimcilerimize yararlı olacağını arzuluyoruz!

Malatya'da 4,3 büyüklüğünde deprem Yunan filosuna Türk damgası Accor, Türkiye'ye 2 yeni otel markası daha getiriyor İsviçre'de yasaklanmıştı... Beypazarı Soda'dan ilk açıklama TIR şoförü vizeden muaf olsun!