Erdoğan'dan İsveç'teki eyleme büyük tepki: NATO kapısını kapattı!

Türkiye ile İsveç arasında NATO üyelik görüşmeleri devam ederken Rasmus Paludan isimli siyasetçinin Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiği önünde Kur’an-ı Kerim yakmasına Ankara'dan sert tepki geldi.

This browser does not support the video element.

Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan İsveç'teki eyleme ilişkin şu ifadeleri kullandı;

"Böyle bir kepazeliğin yaşanmasına sebebiyet verenlerin NATO'ya başvuru konusunda artık bizden herhangi bir hayırhahlık beklemeyeceği açıktır. Terör örgütlerinde caddelerinizde, sokaklarınızda cirit attıracaksınız ondan sonra bizden NATO'ya girmesi için destek bekleyeceksiniz. Yok böyle bir şey."

Enkazdan 700 yıllık tarih çıkacak Depremin su altındaki izleri Depremde tepelik alan ikiye bölündü! İşte o görüntüler… İstanbul Boğazı'nda hafif sis etkili oluyor BOLU'DA DEPREM | Bolu'daki deprem anı kamerada Bolu'da deprem! İstanbul, Ankara ve Sakarya da sallandı! İşte Bolu'dan ilk görüntüler