Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'den acı sözler

Son dakika gelişmesi... Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cüneyt Özdemir'in YouTube kanalındaki canlı yayına katıldı. Fatma Şahin, 60 bin nüfuslu bir ilçenin "yarısının yok olduğunu" söyledi.

This browser does not support the video element.

Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerdeki can kayıplarına ağlıyor. Dün 9 saat arayla meydana gelen iki depremde birçok ilde çok sayıda bina yıkıldı. Yüzlerce can kaybı, binlerce yaralı vatandaş var. Arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Depremin vurduğu şehirlerden bir tanesi de Gaziantep oldu. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, gazeteci Cüneyt Özdemir'in YouTube'daki canlı yayınına konuk oldu.

Kentte büyük bir felaket yaşandığını söyleyen Fatma Şahin, Cüneyt Özdemir'in "Kaç bina yıkıldı tespit edebildiniz mi?" sorusuna "60.000 nüfuslu ilçenin yarısı yok" dedi.

İstinyePark AVM'de yangın! Deniz otobüsündeki araçları fırtına vurdu BAE'de 75 yılın en yüksek yağış miktarı kayda geçti Tel Aviv semalarında patlamalar görüldü İran'ın İHA'lı saldırısı sonrası İsrail semalarında patlama İran'dan İsrail'e İHA'lı ve füzeli saldırı