Ebru DEMİR KOÇAK

ebrudemir.kocak@dunya.com
TÜM YAZILARI
Kişilik envanterlerinin iş hayatındaki rolü Kişilik envanterlerinin ölçtüğü belirli özellikler beceri, yetenek ve potansiyel konusunda sınırlı kalabilir. Bu sebeple envanterleri keşif ve gelişim aracı olarak kullanmak son derece kritiktir.
Liderlik ve koçluk Son yıllarda iş dünyası liderleri karmaşıklığı basitleştirmek, öngörülemez olanı öngörülebilir kılmak ve değişkenliği değer yaratan fırsatlara dönüştürmek için yaşamlarına profesyonel koçları dahil ediyor. Yeni bir iş yeni bir başlangıç ve geri bildirim İş hayatındaki tecrübe ne olursa olsun, yeni bir işe başlamanın çoğu kişide merak ve heyecan ile birlikte biraz da endişe yarattığını düşünüyorum.
Hayaller, hedefler ve umut Çalışan deneyimi 2024 yılı insan kaynakları trendleri 2024 yılı liderlik trendleri Empati, şefkat ve liderlik BBC 100 Kadın 2023 Kurum kültürü ile 2024’e girerken… Oryantasyon ve İK’nın rolü Oryantasyon süreci çalışan deneyimine etki eden, çalışan bağlılığının temellerini oluşturan en önemli dönemdir. Sürdürülebilirlik ve insan kaynakları Yakın geleceğin becerileri Neden erteliyoruz? Erteleme eğiliminin üstesinden nasıl gelebiliriz? Çoğumuz zaman zaman belirli işleri, görevleri yapmamak için ayak süreriz. Özellikle bize zor gelen, yapmaktan hoşlanmadığımız, inanmadığımız, ikna olmadığımız veya belirsizliklerin olduğu işleri erteleme eğiliminde oluruz. ChatGPT insan kaynakları operasyonlarını nasıl dönüştürecek? Gün geçtikçe hayatımıza daha çok dahil etmeye başladığımız ChatGPT yani yapay zeka teknolojisi İnsan Kaynakları alanında nasıl bir dönüşüme yol açacak?