103. Büyük Perakende Fuarı başladı

ABD Ulusal Perakende Federasyonu'nun geleneksel kongresini de kapsayan Büyük Perakende Fuarı kapılarını 103. kez ziyaretçilere açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

NEW YORK - ABD Ulusal Perakende Federasyonu'nun geleneksel kongresini de kapsayan Büyük Perakende Fuarı, 103. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

New York'taki Javits Fuar Merkezi'nde başlayan etkinliğe, dünya devlerinin de aralarında bulunduğu onlarca sektörden 520 firma katılıyor. Yaklaşık 20 bin metre karelik alanda, 30 bine yakın kişiyi bir araya getiren fuar; eğitim, iletişim, teknolojik gelişmeler ve sektörel sorunlara çözüm konularında katılımcılara eşsiz fırsatlar sunuyor.  

Farklı sektörlerden 300'ü aşkın uzmanın tecrübe ve görüşlerini paylaştığı 100'ün üzerinde oturumu kapsayan fuarda ilginç stantlar ve şovlar gerçekleşiyor. 

Fuarda tartışalacak konular arasında, ABD genelinde yaşanan mağaza kapanmaları ve ülkenin en büyük zincir markalarından Target'ın sisteminden müşterilerine ait bilgilerin çalınması da yer alıyor.  

Fuarda bir ressamın tablet bilgisayar kullanılarak katılımcıların dijital portrelerini çizmesi de büyük ilgi görüyor. 

Rocky 4 filminde rol kullanılan robotun bir benzeri ise tanıtımını yaptığı firmanın pavyonunda ilgi çekiyor. Sohbet ettiği ziyaretçileri taşıyan, onlarla dans eden robot, fotoğraf çektirmek isteyenlerle kameralara poz vermeyi de ihmal etmiyor.  

Fuar alanına kurulan yapay plaja park eden üzeri açık özel tasarım otobüs de en soğuk kışlarından birini geçiren Amerikalılara yaz günlerinden bir kesit sunuyor.  

Bu konularda ilginizi çekebilir