Dijital Kediler, 1 milyon doları aştı

Sanal paranın popüleritesi giderek artarken, Ethereum ağının dijital oyunu CryptoKitties (Dijital Kediler) için bir haftada para,1,3 milyon doları buldu. Kısa sürede kendi kitlesini yaratan oyun, sanal paraya ilgiyi artırabilir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın ikinci büyük sanal parası olan Ethereum ağında bir anda popüler olan dijital oyun CryptoKitties (Dijital Kediler) için bir haftada 1,3 milyon dolar harcandı.

Tech Crunch sitesinin haberine göre, 28 Kasım'da Ethereum blok zinciri kullanıcılarının beğenisine sunulan oyun, kısa sürede fenomene dönüştü.

Pokemon kartlarının dijital versiyonu olarak görülebilecek CryptoKitties'te, oyuncular farklı özelliklere sahip kedileri besleyebiliyor, satın alıp satabiliyor.

Oyuna harcanan paranın bir haftada 1,3 milyon doları bulduğu ve hızlı yükseldiği belirtiliyor. Bazı kedilerin fiyatı ise, 246 Ethereum'u, yani 113 bin doları buluyor.

Şu anda Ethereum işlemlerinin yüzde 4'ünü oluşturan oyunun, kripto para meraklıları dışında farklı kesimleri de sanal para piyasasına çekebileceği ve piyasaya ilgiyi artırabileceği söyleniyor.

Sanal paraların en hızlısı ‘Ethereum’Sanal paraların en hızlısı ‘Ethereum’