Goodyear, Ventech Systems’i satın aldı

Dünyanın lider lastik markalarından Goodyear, Avrupa ve diğer coğrafyalardaki filo hizmetlerini desteklemek amacıyla, Ventech Systems GmbH şirketini satın aldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın lider lastik markalarından Goodyear, Avrupa ve diğer coğrafyalardaki filo hizmetlerini desteklemek amacıyla, Grenzebach Maschinenbau GmbH şirketi bünyesinde bulunan ve otomatik lastik denetleme teknolojisinde liderliğe sahip Ventech Systems GmbH şirketini satın aldı.

Goodyear’ın satın aldığı Ventech Systems, lastik basıncını, sırt derinliğini ve otobüsler, kamyonlar, otomobiller ve diğer araçların ağırlığın, hızlı ve kolay şekilde kontrol edebilen otomatik lastik denetleme çözümü sunuyor.

Merkezi Almanya’da bulunan Ventech Systems, Goodyear’ın Proaktif Çözümler Programı’nın bulunduğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde Goodyear Proaktif Çözümleri’ne entegre edilecek.

Goodyear Proaktif Çözümler Programı Genel Müdürü Andre Weisz, Ventech Systems Şirketi’nin CEO’su olarak atanırken, Venctech Systems’in Operasyonlar Direktörü Andreas Pietsch ise görevini sürdürecek.

Geçtiğimiz yıl Goodyear Proaktif Çözümleri’nin lansmanını gerçekleştiren Goodyear, bu program kapsamındaki tüm operasyonel yönetim çözümleri ile güvenliği artırarak, yakıt tüketimini azaltıp karbon emisyonunu düşürmeyi ve filolarının dijital dönüşümüne katkıda bulunarak filo sahiplerini desteklemeyi hedefliyor.

Bu satın alma ile Goodyear’ın yüksek kaliteli lastikleri, üstün teknoloji ve mobil filo sonuçları ile birlikte maliyeti ve verimliliği optimize etmeyi sağlayan tam bir hizmet paketini de içerecek.