İş'te Kobi, ödülleri dörtledi

Site, uluslararası yarışmalardan kazandığı ödüllere, 'Outstanding Website' ödülünü de ekledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye İş Bankası'nın KOBİ'lerden hareketle ticari kesime özel olarak tasarladığı 'istekobi.com.tr', WebAward 2010 Yarışması'nda aldığı 'Outstanding Website' ödülü ile uluslararası yarışmalardan kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Başta KOBİ'ler olmak üzere ticari kesimin bilgi edinmesine ve gelişimine katkı sağlamak amacıyla, yol gösterici bir site olarak hazırlanan İş'te Kobi, WebAward 2010 Yarışması'nda B2B Kategorisi'nde 'Outstanding Website' ödülüne layık görüldü.

The Web Marketing Association tarafından 1997 yılından bu yana düzenlenen WebAward yarışmasına bu yıl 96 sektörel kategoride 45 ülkeden iki binden fazla site katıldı. Değerlendirmelerin General Electric, IBM, CNN.com ve Lenovo gibi önde gelen markalarda görev alan 300'ü aşkın jüri üyesi tarafından, tasarım, içerik, etkileşim, kullanım kolaylığı, inovasyon ve teknoloji gibi kriterler dikkate alınarak yapıldığı WebAward 2010 Yarışması'nda kazanılan ödül ile İş'te Kobi,  yayın hayatının birinci yılında uluslararası yarışmalarda kazandığı ödül sayısını 4'e yükseltti.

İş'te Kobi, daha önce de Uluslararası Görsel Sanatlar Akademisi tarafından düzenlenen 'Communicator Awards' yarışmasında 'Danışmanlık' kategorisinde en üst seviye olan 'Mükemmeliyet Ödülü' (Award of Excellence), 'Finansal Servisler' kategorisinde ise 'Üstünlük Ödülü' (Award of Distinction) ve 'Interactive Media Awards 2010' yarışmasında da, B2B kategorisinde 'Outstanding Achievement' ödülüne layık görülmüştü.

Site, farklı sektörlere odaklı yaklaşımı ile 17 bin üyesine güncel haber, makale ve video içeriği, uzman desteği ve firmalara yönelik çeşitli araçlarıyla interaktif bir danışmanlık ve bilgi paylaşımı hizmeti sunuyor. Site içeriğinin önemli bir kısmı Dünya Gazetesi tarafından sağlanıyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir