Putin'den çok sert açıklamalar

Savunma Bakanlığı'nda üst düzey subay kadrolarıyla bir araya gelen Putin, "Size emrediyorum sert davranın. Suriye'deki Rus güçlerini ya da altyapımızı tehdit eden her hedef anında imha edilmeli" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Rus lider Putin yine çok sert açıklamalarda bulundu. 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye’de konuşlanan Rus askeri varlığına yönelik herhangi bir tehdit hissettikleri an yanıtlarının çok sert olacağını ve bu tehdidi yok edeceklerini açıkladı.

Rusya Savunma Bakanlığı'nda üst düzey subaylarla bir araya gelen Putin," Suriye'deki Rus güçlerini ya da altyapımızı tehdit eden her hedef anında imha edilmeli" dedi. 

Putin, Rusya Savunma Bakanlığı’nda üst düzey subay kadrolarıyla yaptığı toplantıda sert uyarıda bulunarak,

"Bizim Suriye’deki askerlerimize yönelik herhangi biri tarafından yeni bir provokatif saldırı düzenlenmesi konusunda uyarıyorum. Bu defa yanıtımız son derece ciddi ve sert olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Suriye’deki hava üssümüzü ek savaş uçakları ve hava savunma sistemleriyle güçlendirdik. Bombardıman uçaklarımız artık devamlı avcı uçaklar eşliğinde operasyona çıkıyor. Lazkiye hava üssü çevresinde, karada da güvenlik önlemleri artırıldı. Emri vermiş bulunuyorum. Orada tehdit veya saldırıya uğramamız halinde yanıtımız çok sert olacak. Saldırgan anında imha edilecek.”dedi.