Xerox ve IBM'den global işbirliği

Yapılan işbirliği ile IBM müşterilerine ait olan dokümanların dijital arşivlemesini Xerox yapacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Xerox ve IBM, dijital arşivleme konusunda işbirliğine gitti.

Xerox, IBM Global Teknoloji Hizmetleri biriminin ve IBM müşterilerinin kağıt ortamındaki milyonlarca sayfa belgesini tarayıp elektronik ortama aktaracak.

Xerox, IBM'in Global Teknoloji Hizmetleri bölümü altında dış kaynak hizmetleri veren birimi IBM İş Süreci Yönetimi Hizmetlerinin (IBM Managed Business Process Services-MBPS ) global görüntüleme iş ortağı olarak hizmet verecek.

Xerox Global Servisler Başkanı Stephen Cronin, Xerox ve IBM'in doküman yönetimi ve iş süreçleri alanındaki global ortaklığının, müşterilere hem yaptıkları yatırımdan daha iyi geri dönüş almalarını hem de rekabetçi bir avantaj elde etmelerini sağlayacağını bildirdi.

IBM İş Süreci Yönetim Hizmetleri Grubu Başkan Yardımcısı Larry Huffman ise "Servis kalitesini artırmak ve müşteri ilişkilerini geliştirmek bağlamında Xerox ile önemli bir işbirliğine girdik. İş süreçlerindeki uzmanlığımızı, Xerox'un doküman yönetimi alanındaki bilgi birikimi ve deneyimleri ile birleştirerek, maliyetlerimizi azaltırken, müşterilerimize daha hızlı geri dönüş yapabileceğiz" ifadesini kullandı.