Yasak aşk iddiası hastanelik etti

Fransa Cumhurbaşkanı Hollande hakkındaki "yasak aşk" iddiası first lady'yi hastanelik etti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

PARİS - Haftalık Fransız magazin dergisi Closer tarafından ortaya atılan ve Cumhurbaşkanı François Hollande'ın, oyuncu Julie Gayet ile ilişkisi olduğunu dair iddia, first lady Valerie Trierweiler’i hastanelik etti.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı kaynaklarının basına verdiği bilgiye göre, haberin çıktığı cuma gününden bu yana Trierweiler hastanede tedavi görüyor.

Trierweiler’in neden hastaneye kaldırıldığına açıklık getirmeyen aynı kaynaklar, tedavisi süren first lady'nin tüm kontrollerin ardından pazartesi günü Paris'teki klinikten ayrılacağını bildirdi.

Dergi, bu haftaki sayısında, "François Hollande ve Julie Gayet-Cumhurbaşkanın gizli aşkı" başlığını atarak, 59 yaşındaki Hollande'la Gayet arasındaki gönül ilişkisiyle ilgili 7 sayfalık bir haber yayımlamıştı.

Haberde, Hollande'ın bir süredir 41 yaşındaki Gayet'in evine girip çıktığı, ikilinin yılbaşı akşamı da beraber oldukları ileri sürülmüştü.

Cumhurbaşkanı Hollande, 4 çocuğunun annesi sosyalist Segolene Royal'den ayrılmış ve gazeteci Valerie Trierweiler ile beraber yaşamaya başlamıştı.

Meslek hayatında 50'den fazla filme imza atan ve 2 çocuk annesi Julie Gayet ise Hollande'ın 2012'deki seçim kampanyalarının birinde tanıtım filminde yer almıştı.

Hollande'ın, Gayet'in oynadığı Fransa Dışişleri Bakanlığını konu alan "Quai d'Orsay" filminin setini sık sık ziyaret ettiği iddia edilerek ikili hakkında birtakım dedikodular üretilmişti.

Fransa'nın prestijli haber dergisi L'Express ise geçen ay Elysee Sarayı'ndaki güvenlik görevlilerinin, Hollande'ın "kaçamaklarından" giderek daha fazla endişe duyduğu yönünde bir habere imza atmıştı.

Hollande tarafından yayımlanan açıklamada, söz konusu haberin kınandığı belirtilirken özel hayatın gizliliğinin ihlal edildiği gerekçesiyle yasal yollara başvurulacağı bildirilmişti.

Bu konularda ilginizi çekebilir