İnovasyon DNA'larında var

DÜNYA Education bayileri, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan çeşitli yazar, editör ve Macmillan Education yöneticilerinin katıldığı "2. Macmillan Education– DÜNYA Education Satış Konferansı-Innovation has always been in our DNA" (Yenilik her zaman DNA'mızda) temasıyla Antalya'da yapıldı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KEZBAN KARABOĞA

ANTALYA - 2. Macmillan Education–DÜNYA Education Satış Konferansı, Antalya'da gerçekleştirildi. Etkinlikte Türkiye genelindeki DÜNYA Education bayileri, İngiltere, İspanya ve İtalya'dan çeşitli yazar, editör ve Macmillan Education yöneticileri bir araya geldi.

Açılışta konuşan DÜNYA Education Satış Direktör Yardımcısı Hamit Atıcı, şunları anlattı: "Türkiye'de her gün yaklaşık 200 okula erişiyoruz. Ürün gamımızı genişletiyoruz. Değişen, gelişen eğitim metotları ve materyalleri bizi de daha yenilikçi olmaya zorluyor. Bu kapsamda Google'ın eğitim birimi 'Google for Education' ile satış partnerliği anlaşması yaptık. Google'ın geliştirdiği 'Chromebook' cihazlarının eğitimde ücretsiz ve sınırsız kullanılması için kurumun hem eğitim partneri hem de özel olarak tasarlanmış işletim sisteminin Türkiye'deki lisans partneriyiz. Bu işbirliği ile eğitimde yenilikleri, gelişmeleri daha farklı bir pencereden takip etmeye çalışıyoruz." Atıcı, 2018'deki en büyük yeniliklerinin 'Macmillan Education' ile yapılan işbirliği anlaşması olduğunu vurgulayarak, "İşbirliğimizi büyütmeyi hedefliyoruz. Macmillan'ın 175 yıllık geçmişiyle ve adımlarını yenilikçi attığının bilinciyle inovasyon teması daha anlamlı hale geldi. Tüm DÜNYA Education bayileri ile Türkiye'nin her noktasına aynı kalitede hizmet götürmeye ve yeni işbirliği modelleri üretmeye devam edeceğiz" dedi. Uzun yıllardır ELT pazarına yabancı dil eğitim materyali sağlayan tecrübeli bir distribütör olduklarını vurgulayan DÜNYA Education Eğitim ve Pazarlama Direktör Yardımcısı Bahar Doğan ise "Özellikle son 3 yıldır da farklı ürün ve projelerle eğitim çözümleri sunan ve bunu sosyal sorumluluk bilinciyle yapan bir şirkete dönüştük. UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin kurumsal bağışçısı olarak her yıl Türkiye'de eğitimle ilgili gerçekleştirdiği tüm projeleri destekliyoruz" dedi.

"İşbirliği sağlam zeminde devam edecek"

Macmillan'ın 175. yaşını kutladıklarını belirten Macmillan Education Güney Avrupa Bölge Direktörü Erdem Hacıfazlıoğlu şunları söyledi: "DÜNYA Education kadrosuna kattığı değerli eğitim danışmanları, bizim güçlü kadromuz ve Türkiye 'ye uygun çıkan ürünlerimizi de eklediğimizde işbirliğimizin sağlam bir zemine oturduğu görülüyor. Çok kısa gelecekte pazarda hızla sürdürülebilir başarı yakalayacak. Bu yıl birlikte organize edeceğimiz önemli fikir öncülerinin katılacağı konferanslarla dünya çapında en prestijli dil eğitimcileri ve eğitmenlerini bir araya getireceğiz."

Bu konularda ilginizi çekebilir