Le Cordon Bleu İstanbul'da yeni dönem başlıyor

Le Cordon Bleu, Özyeğin Üniversitesi kampüsünde 10 haftalık sertifika programı düzenleyecek. 10 Mart'ta başlayacak eğitimlerde, mutfak ve pastacılığa dair çeşitli tekniklere ve püf noktalarına yoğunlaşılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

123 yıllık mutfak sanatları okulu "Le Cordon Bleu", Özyeğin Üniversitesi kampüsünde 10 Mart'tan itibaren hafta sonu eğitimlerine başlayacak.

Le Cordon Bleu İstanbul'un, mutfakta kendini geliştirmek isteyen, zamanı kısıtlı olan ve hafta sonunu değerlendirmek isteyen mutfak meraklıları için hazırladığı yeni program ile katılımcılar, 10 hafta boyunca her cumartesi 6 saat, Le Cordon Bleu master şefleriyle beraber profesyonel mutfaklarda eğitim alma şansı yakalayacaklar.

Eğitimlerde, dört Fransız, bir İsviçreli ve bir de Türk eğitmen şef önderliğinde mutfak ve pastacılığa dair çeşitli tekniklere ve püf noktalarına yoğunlaşılacak.

Eğitimlere katılanlar, dünyanın en iyi mutfaklarında çalışmış şeflerin teknikleri sayesinde kendi evlerinin şefi olacak bilgiye ve deneyime sahip olacaklar. Katılımcılara 10 haftanın sonunda "Le Cordon Bleu" sertifikası verilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir