Açık havada Royal Opera House gösterimi

Zorlu PSM'de İngiliz dansçı ve koreograf Sir Frederick Ashton'ın The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand balelerinden oluşan seçkinin gösterimi 12 Temmuz'da Amfi'nin ekranında gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye Zorlu PSM'nin sezon boyunca sanatseverlerle buluşturduğu Royal Opera House prodüksiyonlarının gösterimleri özel bir seçkiyle devam ediyor. İngiliz dansçı ve koreograf Sir Frederick Ashton'ın The Dream / Symphonic Variations / Marguerite and Armand balelerinden oluşan seçkinin gösterimi 12 Temmuz'da Zorlu PSM'nin açık hava mekânı Amfi'nin dev ekranında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

İngiliz balesini kökten değiştiren, hayatı boyunca 100'den fazla eser üreten, The Royal Ballet'in kurucu koreografı Frederick Ashton'ın en sevilen ve karakteristik eserlerinden üçünü bir araya getiren Royal Opera House seçkisinde birbirinden tamamen ayrı üç hikâye var: William Shakespeare'in Bir Yaz Gecesi Rüyası eserinden uyarlanan The Dream, Ashton'ın ilk başyapıtı olan tek perdelik bale Symphonic Variations, Alexandre Dumas imzası taşıyan Kamelyalı Kadın'dan esinlenen ve dünyaca ünlü dansçılar Rudolf Nureyev ile Margot Fonteyn için özel olarak tasarlanan Marguerite and Armand…