"Ah, o otel odaları!"

Carlson Rezidor Hotel Group, Four Seasons Hotel Sultanahmet, Hilton…

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Carlson Rezidor Hotel Group

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor. Açılacak otellerin 4'ü İstanbul, 1'i İzmir diğer 2'si ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor. Rezidor Hotel Group Orta Doğu, Türkiye ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı Mark Willis şu açıklamada bulundu: "2017, Grubumuz için hem otel açılışlarının yılı, hem de çok heyecanlı bir dönem olacak. Türkiye'de açılacak 7 otelle, son birkaç yıldır ekibimizin yaptığı çalışmaların meyvelerini ve otel sahiplerinin bize duydukları güveni görüyoruz. Özellikle, Türkiye gibi önemli bir pazarda büyümeye devam ediyor, bölgedeki coğrafi varlığımızı genişletmekten memnuniyet duyuyoruz. Radisson Blu, ekonomik Park Inn by Radisson yeni destinasyonlara geliyor."

Willis şöyle devam etti: "Dünya çapında saygı gören bir otelcilik grubu ve işine tutkuyla bağlı otelcilik profesyonellerinin işvereni olarak, bölgede ciddi iş potansiyeli yaratmaktan da mutluluk duyuyoruz. Halihazırda işletmesini üstlendiğimiz 13 otelimiz ve geliştirmekte olduğumuz 10 yeni otelimiz bulunuyor, böylece önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 5 bin oda ile Türkiye'de faaliyet göstermeye devam ediyor olacağız."

Four Seasons Hotel Sultanahmet

Tarihi Yarımada'daki Four Seasons Hotel Sultanahmet, A'YA Lounge,'da temmuz ayından itibaren her salı ve perşembe günü, Beer and Burger geceleri düzenliyor. Gecelerde Four Seasons imzası taşıyan ev yapımı büyük hamburgerler sunuluyor. Hem klasik hem de sebzeli alternatifleri bulunan hamburgerler isteğe göre mantar, yumurta, dana bacon gibi yan lezzetlerle zenginleştirilebiliyor. Ayrıca Beer & Burger menüsünde ev yapımı özel soslar bulunuyor.

Hilton

Hilton, yazın gelişini kutlamak için misafirlerine yüzde 25'e varan indirim sunuyor. Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'daki otellerde geçerli olan "Yaz İndirimi" Kampanyası, 400'ü aşkın Hilton otelini kapsıyor. 

Kampanya kapsamındaki seçilmiş oteller, yüzde 25'lik indirime ek olarak, misafirlerine yiyecek-içecek harcamaları üzerinden de yüzde 20'lik ek indirim de sunuyor.

"Yaz İndirimi" kampanyası, 3 Eylül 2017 tarihine kadar yapılacak rezervasyonlarda kullanılabiliyor. Kampanya kapsamında yapılan rezervasyonlar, 8 Ekim 2017'ye kadar yapılacak konaklamalarda geçerli oluyor. Kampanya kapsamında Hilton Honors üyeleri için de ek yüzde 5 indirim sağlanıyor…