"Akıllı Şehirler" Türk-Fransız İnovasyon Günleri'nde

Fransa'nın Türkiye Büyükelçilği tarafından hazırlanan Türk-Fransız İnovasyon Günleri "Akıllı Şehirler" başlığı altında 4-6 Aralık'ta düzenlenecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Fransa'nın Türkiye Büyükelçilği tarafından düzenlenen Türk-Fransız İnovasyon Günleri "Akıllı Şehirler" başlığı altında gerçekleştiriliyor. 4 Aralık'ta İTÜ Arı Teknokent ve 6 Aralık'ta ODTÜ Teknokent'de yapılacak İnovasyon Günleri, Fransa'nın Türkiye Büyükelçisi Charles Fries ve İTÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca'nın katılacakları bir törenle başlayacak.

İlki 2015 yılında gerçekleşen ikinci Türk-Fransız İnovasyon Günleri 2017, Fransa ve Türkiye'den biliminsanları, girişimciler, özel sektörden uzmanlar, girişim finansmanı uzmanları ile bakanlık ve belediye yöneticilerini bir araya getiriyor. "Akıllı Şehirler" teması altında buluşacak olan uzmanlar, iki gün boyunca oturumlar, yuvarlak masa toplantıları ve B2B görüşmeler yolu ile bilgi alışverişinde bulunacak.

Fransa'dan sektörün önde gelen uzmanlarının ve biliminsanlarının katılacağı İnovasyon Günleri boyunca akıllı elektrik şebekeleri, ulaşım ve hareketlilik, açık kaynak ve girişim finansmanı gibi konular ele alınacak …